loginvolg ons: 
    Instagram
SFS | Het Grote Spitsbergen Sinterklaasfeest was TOP!
Afgelopen zondagochtend werd het clubhuis overspoeld met maar liefst 55 kinderen uit de Jongste Jeugd. Zij kwamen allemaal voor het Grote Spitsbergen Sinterklaasfeest. En Sint kwam met wel 8 Pieten. Ze kwamen zelfs over het dak van het clubhuis heen!

Daarna gingen alle kinderen het veld op. Met de hulp van Carmen, Romy, Imke, Frederique, Elise en Isabelle uit de C werden er in teams spelletjes gedaan als Pietenzaklopen, Pietentikkertje, Pietenbowlen en er stond een enorme bobsleebaan van Sporttotaal. Uiteraard zijn alle kinderen geslaagd voor hun Pietendiploma.

Na de spelletjes stonden er 2 enorme stapels pannenkoeken op ons te wachten, aangeboden door Hugo's Pannenkoeken, min of meer de buurman van Spitsbergen. Sinterklaas verlootte nog een bal van Dames 1 en de afslag onder de kinderen met de mooiste tekening. Als klap op de vuurpijl hadden Sint en zijn Pieten voor alle kinderen nog mooie kadootjes: lekkere winterhandschoentjes voor het hockeyen & een straatbal.

Aansluitend konden we door met de Super Sunday, aangezien bijna alle teams afgelopen zondag thuis speelden. De Dames konden hun spannende wedstrijd helaas net niet in een winst omzetten, maar ze waren zo dichtbij. Mede door het enthousiaste publiek speelden de Heren een fantastische wedstrijd voor de 3 punten! Dit mochten we allemaal aanschouwen onder het genot van een voortreffelijk kop erwtensoep met brood & spek verzorgd door De Maes Cateringservice.

Het was een mooie herfstdag eind november, waarbij het goed toeven was op en langs de velden. In 2017 zien we je graag weer terug!

Groeten namens de AC
 
 

terug naar vorige scherm