loginvolg ons: 
    Instagram
Sponsor in de spotlights | Heeren van de Wijn
Nieuw in deze nieuwsbrief is de rubriek Sponsor in de spotlights. Het spits wordt in deze eerste editie afgebeten door Heeren van de Wijn:

Heeren van de Wijn is ontstaan in het prachtige wijnjaar 2000 uit de visie van Pieter Miedema, Wessel Teune en Menno Callaars. Drie creatieve, humoristische wijngekken die op hun eigenwijze manier de Nederlandse wijnmarkt willen veroveren, met als groot gedachtengoed; service. 

"Onze klanten lopen enorm uiteen, van B2B, particulieren tot diverse horeca bedrijven. En sinds een aantal jaren zijn onze wijnen ook te vinden bij diverse sportverenigingen zoals VMHC en daar zijn wij best trots op. Niet om alcohol bij sportclubs te promoten maar wel om een lekker glas te kunnen serveren als jullie dat wensen. Ons glaswerk, ondersteuning naar het barpersoneel en de betrokkenheid bij de clubs vinden wij belangrijk. Zo borrelt het bij ons om aan het eind van het seizoen een gezellige tasting te organiseren tijdens een grootse BBQ? Lekker spelletjes doen, genieten van een zomerse BBQ en een glaasje proeven? (voor 18+ uiteraard…)."

Wijn kopen is feest!
Lekker proeven, dat kan altijd bij ons !
En natuurlijk is het fantastisch als jullie ook voor de wekelijkse wijnboodschappen naar een van onze winkels komen. Een goed advies en te gekke wijnen ontdekken. Liever vanaf de bank je huiswijn bestellen? Ga naar heerenvandewijn.nl want hier zijn wij natuurlijk 24/7 open. Wij komen het bij je thuisbrengen.

Leden krijgen "Heeren” korting (ook voor dames)
Voor alle ouders, begeleiders, vrijwilligers, bestuursleden en andere vrienden van de club hebben wij een leuke korting. Jullie krijgen op alle aankopen 5%.

Diner of feest?
Heb je iets te vieren? Een smakelijk diner met vrienden of familie of een groot feest? Je mag bij ons altijd GRATIS glazen en wijnkoelers lenen. Een wijnbar of wijnton nodig om je feestlocatie aan te kleden? Het kan allemaal en kost jullie helemaal niets.

Relatie (ge)schenken?
Met wijn als cadeau geef je de ander een moment om te genieten. Wijn geven aan een relatie is dus altijd goed. Wijn wordt geassocieerd met genieten in goed gezelschap van vrienden of een avond bij de haard. Maar wijn draagt ook bij aan de nodige ontspanning in het leven.

Meer weten? Kijk op heerenvandewijn.nl of kom even bij ons langs.

 
 

terug naar vorige scherm