loginvolg ons: 
    Instagram
INLEVEREN WEDSTRIJD SHIRTS 15 & 16 JUNI TUSSEN 11.00u & 14.00u!

Het seizoen loopt ten einde. Bijna alle wedstrijden zijn gespeeld. De komende weken staan in het teken van de toernooien, waarna jullie hopelijk gaan genieten van de zomerstop en vakantie.
De kledingcommissie kijkt al uit naar jullie nieuwe tenues die op 31aug worden uitgeleverd. Dit houdt wel in dat er ruim 500 wedstrijd- & keepersshirts overblijven die we van Davelaar in bruikleen hebben gekregen. Davelaar heeft zich ingezet om voor deze shirts een goede bestemming te vinden en daar willen wij graag een handje bij helpen. 

Doordat in Gambia nog met de hand gewassen wordt, slijt kleding snel. Er is daarom grote behoefte aan kleding, waaronder sportkleding om sportclubs van te kunnen voorzien.
Met deze boodschap hebben Rene & Ina Gadellaa de firma Davelaar benaderd. In juli vertrekken zij weer naar Gambia en gaan onze clubshirts daar een dankbare bestemming geven.
!!  LET OP   !!
 
Alle shirts dienen op de club ingeleverd worden as zaterdag 15 juni & zondag 16 juni tussen 11.00u en 14.00u op de club. Bij het inleveren van je shirt ontvang je van Davelaar een waardebon ter waarde van Eur 10,00.  
Mocht het niet lukken om komend weekend de shirts in te leveren, dan dienen de shirts voor 13 juli ingeleverd te worden bij Davelaar. Bij voorkeur per team shirts verzamelen en in 1x  inleveren. 
Bij inleveren ontvang je de kortingsbon die geldig is tot 31 augustus.
Aangezien de shirts in bruikleen zijn dienen alle shirts ingeleverd te worden voor 13 juli. Dit geldt voor zowel de wedstrijd- als voor de keepersshirts.

De kledingcommissie

[email protected]

 
 

terug naar vorige scherm