loginvolg ons: 
    Instagram
HERFST HOCKEY CLINIC

In de herfstvakantie organiseert onze vereniging Spitsbergen in samenwerking met Davelaar Sport en Dita op 24 en 25 oktober voor de vijfde keer een  hockey clinic/kamp voor jullie.

 

Wat is er nu leuker dan twee dagen lang bezig te zijn met jullie sport en veel trucjes te leren van jullie  trainers.

Hockeyvereniging Spitsbergen is trots om dit weer voor jullie te mogen  organiseren.

Wat gaan we allemaal doen? Naast een aantal technische en balvaardige oefeningen en wedstrijden zijn er ook leuke spelletjes die met hockey te maken hebben: zoals knotshockey, wie is de mol en nog vele andere leuke spelletjes en verrassingen. Vrijdag is de "Doe raar met je haar dag.”
Hiernaast zijn er ook bekende hockeyers aanwezig
Powered by DITA. Dus op de foto met je helden.
Spitsbergen verzorgt uiteraard op beide dagen  een lekkere lunch en de hele dag is er gratis drinken voor jullie.

Je wordt ingedeeld bij je leeftijdsgenoten. Ook kun je natuurlijk met je hele team inschrijven, of vriendjes/ vriendinnetjes opgeven, waar je bij in het groepje wil. Een introducee met hockeyachtergrond is ook welkom.

We hopen dat jullie allemaal willen deelnemen aan dit hockeykamp en dat je met veel plezier kunt terugkijken op twee mooie dagen, waarbij je veel hebt geleerd.

De kosten bedragen 45,00 euro voor leden en 50,00 euro voor niet leden inclusief twee maal een lunch, drinken en een vaantje als herinnering. Dit zal geheel ten goede komen aan de vereniging.
De kampdagen beginnen om 10.00 uur ( inloop vanaf 9.30) en duren tot 15.30 uur.

Mochten er ouders willen helpen met de lunch of een poosje achter de bar, zet dit dan bij opmerkingen bij de inschrijving.

Wij jij ook meedoen en twee leuke dagen op de vereniging meemaken?

Schrijf je dan in voor 10 oktober. Laat door je ouders onderstaande gegevens invullen en stuur deze naar op naar dit emailadres:


We vragen je ouders om de deelnamekosten over te boeken naar onderstaand rekeningnummer (Rabobank NL50RABO0309383080 VMHC Spitsbergen)o.v.v je naam en team.

Tot ziens op ons Davelaar Sport Hockeykamp
 
 

terug naar vorige scherm