loginvolg ons: 
    Instagram
UPDATE Corona VMHC Spitsbergen

Beste leden, ouders/verzorgers,

 

Deze avond heeft Nederland gehoord dat we langzaamaan iets meer ruimte krijgen om te sporten en dan vooral voor de jeugd tot en met 12 jaar.

Dit betekent dat er getraind mag gaan worden door deze leeftijdsgroep. Morgen verwachten wij van de KNHB hier ook een reactie op en diverse richtlijnen.

 

Komende donderdag vergadert het bestuur en gaan we in samenwerking met de jongste jeugd- en jeugdcommissie bekijken op welke wijze we invulling gaan geven aan de mogelijkheid om te trainen.

We denken eraan om van maandag tot en met zaterdag binnen bepaalde tijdsvakken meer trainingsmomenten aan te bieden en ook gelijk van de mogelijkheid gebruik te maken om jeugd kennis te laten maken met onze sport. Hoe dit er uit komt te zien communceren wij zo snel als mogelijk. Uitgangspunt is dat er vanaf woensdag 29 april weer activiteit is op onze club, weliswaar zonder clubhuis.

 

Hoe en of we invulling kunnen gaan geven aan trainingen met 1,5 meter afstand voor de oudere jeugd staat ook op de agenda, Hierover ook later meer.

 

We houden jullie de komende dagen op de hoogte en zeker vrijdag volgt er meer.

Namens het bestuur een fijne avond gewenst, 

 

Marieke Roorda

Voorzitter VMHC Spitsbergen

 
 

terug naar vorige scherm