loginvolg ons: 
    Instagram
Investeren in ónze Jongste Jeugd! Met dank aan Volvo | Henk Scholten
Beste Leden van onze super-hockeyclub VMHC Spitsbergen, Volvo | Henk Scholten is naast Rabobank, onze mede-hoofdsponsor.

Een belangrijke maatschappelijke doelstelling die Volvo Nederland met passie nastreeft is, de brede (technische) ontwikkeling van Nederlands hockeytalent. Ook binnen VMHC Spitsbergen kunnen we, door middel van extra funding, meer gerichte aandacht aan ónze JongsteJeugd teams besteden.

Deze bijzondere funding ligt voor het oprapen maar, we maken er veel te weinig tot helemaal geen gebruik van! Ik begin bij mijzelf, ik had jullie op het speelveld, de spelregels duidelijker moeten uitleggen. Langs deze weg wil ik jullie opnieuw met korte, succesvolle slagen verduidelijken hoe jij via de Volvo Club Bonus, €1.000 kunt verdienen voor de ontwikkeling van ons eigen hockeytalent!

Slagen tot succes!
Slag 1. Je bent lid van VMHC Spitsbergen en/of verzorger van een spelend lid;
Slag 2. Je bent toe aan een nieuwe auto (nieuwkoop en/of lease) en een Volvo-model is jouw wens;
Slag 3. Je bezoekt Volvo | Henk Scholten in Ede en start je de onderhandeling;
Slag 4. Je komt je tot een overeenkomst, geeft dan aan dat je lid bent van VMHC Spitsbergen en/of verzorger van een spelend lid bent;

Gejuich van de zijlijn!
De Club Bonus van €1.000 heeft geen effect op jouw persoonlijkekoop-, lease onderhandeling (korting) met Volvo | Henk Scholten!
Slag 5. Je brengt ondergetekende op de hoogte;
Slag 6. Tijdens aflevering van jouw nieuwe Volvo, zet je een tweede handtekening. 1 voor de ontvangst en 1 voor de Volvo Club Bonus;

Doelpunt!
Als jij dat toelaat, leggen wij het heugelijke moment vast dat jij de cheque van €1.000 aan onze Jongste Jeugd Commissie overhandigt!