loginvolg ons: 
    Instagram
Nieuwsoverzicht
BESTUUR

1-7-2020
Update Corona vanaf 1 juli!
 

Lieve leden, ouders, verzorgers en hockeyliefhebbers

 

Zowel het RIVM en de vereniging NOC*NSF hebben gelukkig doen besluiten dat de regels omtrent het Coronavirus wat versoepeld kunnen worden. Zo is het vanaf 1 juli weer mogelijk voor alle binnen- als buitensporten weer toegestaan de sportaccommodaties volledig te openen. Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat zij normaal spelcontact mogen hebben. Tijdens trainingen en wedstrijden hoeft bij contactsporten geen 1,5 meter afstand te worden gehouden. Dit komt goed uit want voor aanstaande zaterdag 4 juli en zaterdag 11 juli staan er voor de jongste jeugd en de jeugd clubwedstrijden gepland. Hierover hebben jullie al een schrijven ontvangen. Echter deze informatie gaat over hoe we met elkaar om moeten gaan, waar we rekening mee moeten houden en wat we niet kunnen doen, tijdens deze sportieve dagen.

 

VMHC Spitsbergen heeft nauwlettende de informatiestroom van RIVM, NOC*NSF en de overheid in de gaten gehouden. Via SportService Veenendaal heeft VMHC Spitsbergen ook groenlicht gekregen om de clubwedstrijden doorgang te laten vinden.

 

Echter gezien de erg late publicatie vanuit NOC*NSF heeft SportService Veenendaal geadviseerd om ons clubhuis niet te openen voor publiek. Niet getreurd, wij zijn creatief en hebben alsnog een goede oplossing bedacht waarbij we de enerzijds gebonden zijn aan de nog steeds geldende beperkingen vanuit de overheid en onze verplichting onszelf te moeten conformeren aan de protocollen die gelden voor de horeca.

 

Om 4 en 11 juli iedereen een gezellige en sportieve dag te bezorgen, willen wij de gestelde richtlijnen aan jullie presenteren:

 

 1. Vrijwel dagelijks krijgen wij inspectie van Toezicht & Handhaving Gemeente Veenendaal. Houd er rekening mee voor eenieders gezondheid en financiële situatie dat bij het niet naleven van de gestelde regels, boetes kunnen worden uitgedeeld.
 2. Heb je gezondheidsklachten: ga naar huis en laat je zo snel mogelijk testen.
 3. Was en ontsmet je handen regelmatig. Op de club is desinfecterende gel aanwezig
 4. Bij binnenkomst op het sportcomplex noteert een vrijwilliger jouw naam en telefoonnummer vragen en stelt een aantal gezondheidsvragen. VMHC doet dit om, mocht er iemand besmet raken met het Coronavirus, iedereen aanwezig direct te kunnen informeren. Persoonsgegevens worden niet verwerkt in ons personenbestand en worden na 4 weken vernietigd conform de richtlijnen van de AVG-wet.
 5. Personen boven de 18 jaar houden buiten het veld altijd 1,5 meter afstand van anderen
 6. Vanaf 1 juli mag bij wedstrijden publiek aanwezig zijn, waarbij Toezicht & Handhaving controleert op punt 5.
 7. Kinderen tot 18 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden
 8. Tijdens sport mogen alle sporters ongehinderd sporten. Voor en na sport wordt er door personen boven de 18 jaar 1,5 meter afstand gehouden
 9. Zorg voor 1,5 meter afstand tussen de trainers/begeleiders/vrijwilligers en wisselspelers onderling, ook in de dug-out
 10. Tijdens het kijken bij de wedstrijden verzoeken wij iedereen om aan de lange zijde van het veld te gaan staan en niet op de korte zijde. De hockeyteams kunnen zich hier dan verzamelen en hebben voldoende ruimte om de velden te kunnen verlaten/betreden, zonder dat er risico is dat ‘men’ te dicht bij elkaar komt.
 11. Geforceerd stemgebruik of zingen langs en in het veld is niet toegestaan.
 12. Kleedruimtes en toilet- en douchevoorzieningen van sportaccommodaties zijn weer open, waarbij personen boven de 18 jaar weer de 1,5 meter regel in acht dienen te nemen.
 13. Het clubhuis wordt enkel geopend voor sanitaire doeleinden en het passen van de wedstrijdkleding:
  1. Voor gebruik sanitair gelden natuurlijk de bovengenoemde richtlijnen en is er een looproute voor binnenkomst en verlaten clubhuis.
  2. Voor het passen van de wedstrijdtenues, komt men door dezelfde hoofdentree van het clubhuis binnen, maar via de bestuurskamer graag het clubhuis, na het passen, verlaten. Denk ajb hier ook om de veiligheid van de mensen van de kledingcommissie die assisteren tijdens het uitzoeken en passen van de kleding.
 14. Het terras gaan we wel openen en hier vragen wij jouw extra aandacht:

VMHC dient zicht te conformeren aan de geldende richtlijnen van Koninklijke Horeca Nederland, waarbij;

                                                              i.     Iedereen houdt 1,5 meter afstand, met uitzondering van onze gasten die uit één huishouding komen.

                                                            ii.     Met maximaal 2 personen uit verschillende huishoudens mag binnen de 1,5 meter aan 1 tafel gezeten worden

                                                          iii.     De ruimte is uiteindelijk bepalend voor het aantal gasten met de 1,5 meter afstand, waar Toezicht & Handhaving op controleert. Om deze reden plaatsen wij de (lounge)banken en barkrukken verspreid op het terrein.

                                                          iv.     Consumpties dienen zittend te worden geconsumeerd. Dus geen consumpties nuttigen langs het veld

                                                            v.     De barcommissie verkoopt haar consumpties via een uitgiftebalie onder de veranda. Consumpties kunnen hier worden besteld en afgehaald, rekening houdend met 1,5 meter afstand van elkaar

 

Veel regels, maar die mogen ons niet in de weg staan om er nog een aantal geslaagde dagen van te maken. wellicht ten overvloede maar het bestuur behoudt zich het recht voor om leden en gasten van het terrein te verwijderen wanneer bovenstaande regels niet in acht worden genomen. Laten we er met elkaar voor zorgen dat dit niet nodig gaat zijn.

 

Met sportieve groet,

 

Het Bestuur

 

1-7-2020
ALV maandag 6 juli geannuleerd!
 

Beste (ouders van) leden, verzorgers, en belangstellenden,

 

De ALV van aanstaande maandag 6 juli gaat niet door! De ALV wordt verplaatst naar maandag 7 september 20.00 uur.

Er is een aantal redenen waarom we tot dit besluit zijn gekomen:

 

 • het niet mogelijk om de ALV in het clubhuis te organiseren. de richtlijnen van het RIVM waarbij iedereen 1,5 meter afstand dient te houden in het clubhuis maakt het voor nu niet maakbaar

 • we hebben helaas nog onvoldoende inzicht in de cijfers. We wachten nog op eventuele tegemoetkomingen vanuit diverse regelingen etc. Om een zo compleet mogelijke begroting te kunnen presteren hebben wij dus meer tijd nodig. In september presenteren wij de begroting.

 • We zijn in samenwerking met de KNHB gestart met onze ambities en doelstellingen. Een mooie stap is gezet, maar we willen nog een stapje zetten voordat wij deze aan jullie voorleggen

 • Zo ook met betrekking tot de samenstelling van de Technische Commissie en haar beleid

 

Een belangrijk agendapunt van de ALV is de contributie seizoen 2020-2021. Wij, hebben besloten om tijdens de ALV geen wijziging aan te brengen in de contributie. Wij vinden dat, gezien de huidige situatie, niet passend.

Graag ontvangen wij jullie 7 september en natuurlijk 29 augustus tijdens de kick-off van het hockey seizoen

 

Mochten er nog vragen zijn dan horen wij dat graag: [email protected]

 

Met sportieve groeten,

 

Marc Koopmans

Secretaris VMHC Spitsbergen

 

20-6-2020
Coördinatoren tijdens trainingen!
 

Lieve ouders / spelers / speelsters,


Ook volgende week gaan we door met trainen, nu in de nieuwe team samenstelling. Dat kan natuurlijk alleen maar als we blijven voldoen aan de regels rondom Corona en dus moeten er weer nieuwe coördinatoren in het schema worden ingevuld.

Het invulschema is aangepast aan het nieuwe trainingsrooster en voor het gemak staan nu ook de teams vermeld die gedurende de tijden van dat blok trainen (Let wel de exacte tijden van de training kunnen afwijken van de bloktijden).

Dus wie wil coordinator zijn tijdens één van de trainingsblokken (b.v. als jouw zoon of dochter aan het trainen is?

Mocht er al een naam zijn ingevuld in een specifiek blok, schroom niet, er mogen ook twee coördinatoren zijn, zet gewoon jouw naam erbij.

Voor vragen kan je altijd contact opnemen op nummer 06-83647691 (Whatsapp mag ook) of [email protected].

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ofrSLjhtCdz-uFSl2IB8jIZ8o-HlEHFWYj6Od9ZDSgA/edit?ts=5ebaa4a2#gid=0

Vast hartelijk dank namens alle jongens en meiden die graag door willen trainen.

 

Met sportieve groet,


Sietse Nagtegaal

Bestuurslid vrijwilligers

 
ALGEMEEN

18-6-2020
Nieuw trainingsschema, ingaande vanaf maandag 22 juni, voor de komende weken
 
Beste leden, ouders en verzorgers,

Bijgevoegd treffen jullie het nieuwe trainingsschema (Jeugd en Senioren) aan voor de laatste trainingsweken. Vanaf aankomende maandag 22 juni gaat dit nieuwe schema in en wordt er getraind in de nieuwe samenstelling.

Indien er nog vragen zijn dan horen wij dat graag per mail: [email protected]

Met sportieve groeten,

Technische Commissie
 


BESTUUR

11-6-2020
Nieuwsbrief juni
 
Beste leden, ouders van leden, sponsors en alle betrokkenen van VMHC Spitsbergen,

Bijgevoegd treffen jullie de nieuwsbrief vanuit het bestuur aan.

Mochten er vragen zijn naar aanleiding van de nieuwsbrief dan horen wij dat graag.

Met sportieve groeten,

Het Bestuur
 7-6-2020
Coördinatoren tijdens trainingen
 

Afgelopen weken zijn we weer goed begonnen met de trainingen voor vrijwel alle gelederen. Met de iets soepelere regels mogen alle jeugdleden weer hockeyen binnen de 1,5 mtr en zelfs de senioren hebben alweer flink aan de conditie en techniek gewerkt. 

 

Echter dit was niet mogelijk geweest zonder de hulp van een flink aantal vrijwilligers die alle stromen inkomende en uitgaande leden in goede banen hebben geleid en tevens aanwezig waren om een eventuele controleur van de gemeente te woord te staan (ze zijn een paar avonden langs geweest).

 

We hebben toestemming van de gemeente om door te gaan op de huidige voet en zelfs het aantal "Corona coördinatoren” terug te brengen naar één volwassen coördinator per training. Dit mag zelfs als er maar één veld bezet is, de trainer zijn van die training.

Echter voor komende weken moeten we dus wel volhouden op alle momenten minimaal één volwassen coördinator beschikbaar (het mogen er overigens ook best twee zijn) te hebben. 

 

Voor ouders is dit natuurlijk een perfect moment om legaal aan de zijlijn te kunnen kijken naar de training van jouw dochter of zoon tijdens hun training.

Onze vraag is om te kijken wie er zou willen optreden als coördinator de komende week(en). Als je de onderstaande link volgt kom je in een lijst op Googledocs waar je aan kan geven voor welk tijdstip je beschikbaar bent. 

 

Mocht er al iemand staan op dat moment, dat jij graag zou willen. Er mogen ook twee coördinatoren zijn en anders loont het de moeite om even contact te zoeken met die andere persoon of hij of zij ook bezwaar maakt om te ruilen of schuiven

Laten we met z’n allen zorgen dat er geen trainingen afgelast hoeven te worden, omdat er geen coördinator beschikbaar is.

 

Vast hartelijk dank voor jullie inzet namens het bestuur en commissies, maar zeker ook namens alle spelers en speelsters.

 

Sietse Nagtegaal

Bestuurslid vrijwilligers zaken


https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ofrSLjhtCdz-uFSl2IB8jIZ8o-HlEHFWYj6Od9ZDSgA/edit?ts=5ebaa4a2#gid=0


 

10-5-2020
VMHC mondkapjes verkoop - Support je eigen club
 
In deze rare tijd een geweldige manier om jouw club te steunen. Nu er in het openbaar vervoer al mondkapjes verplicht zijn en we niet weten of er in september bijvoorbeeld in clubhuizen of bij wedstrijden mondkapjes verplicht of aangeraden worden, hebben wij voor jou samen met sponsor ViaKarl het uitwasbare VMHC mondkapje. Zo zorg je voor jouw gezondheid en help je de club. 

De kosten van een mondkapje bedraagt:
- € 6,00 per stuk. 
- € 5,00 per stuk, als je met het hele team bestelt.

Je kunt de mondkapjes bestellen door te mailen naar [email protected] De eerste mondkapjes zullen over ongeveer twee weken binnenkomen.


 
ALGEMEEN

4-5-2020
Hockeyclub Spitsbergen is op zoek naar jongens, die graag willen hockeyen!
 

Hockeyclub Spitsbergen is op zoek naar jongens, die graag willen hockeyen!

 

 

Voor een jongensteam zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste jongens. We hebben in dit team een paar plekken vrij voor komend seizoen. Ben je 8 jaar of word je bijna 8 en heb je interesse om te gaan hockeyen, stuur dan een mail naar [email protected]. Je kunt een aantal keer meetrainen om te kijken hoe je het vindt.

 

Ook voor de trainingsgroep van 4-6 jarigen is er ruimte om mee te komen trainen. Heb je interesse? Mail dan naar [email protected].

 

Ben je iets ouder en heb je interesse in hockey, vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

20-3-2019
Henk Scholten | Volvo breidt Hockey Clubbonus verder uit!
 

Zoals jullie ongetwijfeld weten is Henk Scholten Volvo sponsor van onze club. Een belangrijk onderdeel van de sponsoring komt voort uit de Hockey Clubbonus. Voor elke nieuwe Volvo, gekocht of geleased bij Henk Scholten door (de ouders van) een lid van onze club, ontvangt de club maar liefst EUR 1.000! 

MAAR ER IS NIEUWS!

Henk Scholten en Volvo breiden de Hockey Clubbonus nu verder uit! Vanaf nu is er ook een Hockey Clubbonus bij aanschaf van een gebruikte Volvo van het Volvo Selekt label; Een Volvo niet ouder dan 5 jaar en met maximaal 150.000km ervaring!  Voor elke Volvo Selekt aankoop ontvangt de club maar liefst EUR 500! 

Chris van Brenk van Henk Scholten over de uitbreiding van de Hockey Clubbonus. "We kregen wel vaker de vraag of de Hockey Clubbonus ook geldt bij aanschaf van een gebruikte Volvo. Nu dit door Volvo Car Nederland is besloten kijken we uit naar het moment dat we ook hiervan de eerste bonus kunnen uitkeren”. 

Over onze samenwerking:

Chris van Brenk  vervolgt: "Het past binnen het sponsorbeleid van Henk Scholten Volvo om met clubs samen te werken. We spreken liever niet van een sponsorovereenkomst maar van een samenwerkingsovereenkomst. We stellen ons de vraag: Waar kunnen we elkaar helpen en versterken. De club en wij als dealer hebben een aantal gezamenlijk doelstellingen. Ook wij vinden het belangrijk dat jeugd moet kunnen sporten. Wij zijn van mening dat je als bedrijf naast een winstoogmerk ook verantwoordelijkheid en betrokkenheid dient te tonen. Uiteraard verkopen we graag ons mooie product aan de leden of ouders van de jeugdleden, maar andere doelstellingen net zoals de club zijn daarbij zeker ook het tonen van maatschappelijke betrokkenheid en het vergroten van de naamsbekendheid.”

Bekijk nu alle occasions van Volvo dealer Henk Scholten!