loginvolg ons: 
    Instagram
Agenda

MEI 
do 30   FAMILIE TOERNOOI        
  09:30 - 16:30 
DATUM: DONDERDAG 30 MEI (HEMELVAARTSDAG) 2019
TIJDSTIP: 9.30 UUR – 16.30 UUR
LOCATIE: VMHC SPITSBERGEN

WIE KAN ER MEE DOEN?
Iedereen kan mee doen. Of je nu 4, 24, 64 of 94 jaar oud bent. Het Familie toernooi is er niet alleen voor alle leden maar ook niet-leden van Spitsbergen zijn welkom. Eigenlijk gewoon iedereen die zin heeft in een leuke, gezellige én sportieve dag. Dus vraag je opa/oma, vader/moeder, vriend of vriendin etc om mee te doen! 

HOE KAN IK MEE DOEN?
Tijdens het toernooi zullen teams van minimaal 6 deelnemers tegen elkaar spelen in partijtje van 6 tegen 6. Elk team moet een leider hebben die als aanspreekpunt tevens verantwoordelijk is voor het team. Inschrijven kan door het ingevulde aanmeldformulier vóór 17 mei 2019 te mailen naar: [email protected] Het inschrijfgeld is 6,50 euro per persoon. Hiervoor krijg je koffie/thee/ranja bij de start van het toernooi en een lunch. 

WAT MOET IK AAN?
Uiteraard is het voor elke deelnemer aan te raden om sportschoenen, gebitsbescherming en scheenbeschermers te dragen. Maar zorg ook dat je als team op een ludieke wijze herkenbaar bent. Doe je dit op een originele manier dan maak je ook nog eens kans op de prijs voor het BEST VERKLEDE TEAM 2019.

GEZOCHT EHBO-ERS?
Om het toernooi goed te kunnen laten verlopen zijn wij op zoek naar EHBO-ers die tijdens de dag beschikbaar zijn om hulp te verlenen indien nodig. Aanmelden kan via [email protected] 

WIE BAKT DE SPITSBERGER TAART VAN 2019? 
Ook dit toernooi weer kun je met je zelfgebakken (of gekochte) taart mee dingen naar de felbegeerde titelSPITSBERGER TAART VAN HET JAAR. 

MELD JE SNEL AAN MET BIJGAAND INVULFORMULIER.