loginvolg ons: 
    Instagram
Sponsor bericht: Oók ouders kunnen leren bij KNAP!

KNAP! in Veenendaal organiseert de komende maanden verschillendegratis lezingen over onder andere het puberbrein, de overstap naar de middelbare school en de leermethode Leer leren. Interessant voor ouders van schoolgaande kinderen, want ook ouders kunnen leren bij KNAP!.

We nodigen alle ouders van VMHC Spitsbergen van harte uit om naar de lezingen te komen. U kunt de lezingengratisbijwonen, u hoeft zich alleen aan te melden via onze website.

De lezingen worden op verschillende data bij meerdere KNAP! locaties gegeven.

Lezing Met dyslexie naar de middelbare school

De lezing is voor ouders van kinderen met dyslexie die na de zomervakantie naar de middelbare school gaan. Bij de lezing wordt ingegaan op hoe middelbare scholen omgaan met dyslexie en helpt u en uw kind op weg in het voortgezet onderwijs. De lezing wordt gegeven in Vleuten en Woerden.Meer informatie en aanmelden.

Lezing Op naar de brugklas

Gaat uw kind na de zomer naar de brugklas? Dan gaat er een hoop veranderen. Met de lezing Op naar de brugklas bereiden we u en uw kind goed voor op deze grote verandering. Met onder andere theorie over het puberbrein en handige tips om de eerste dagen goed te starten. Deze lezing wordt gegeven in Amsterdam IJburg, Veenendaal, Vleuten en Woerden.Meer informatie en aanmelden.

Lezing Puberbrein

Een lezing voor iedereen die meer wilt weten over het puberbrein.In de lezing wordt uitleg gegeven over de ontwikkeling van het brein.Daarbij wordt ingegaan op de gevolgen hiervan voor onder andere het slaapritme, cognitie en emoties. Ook zullen allerlei praktische handvatten worden aangereikt. Deze strategieën maken het leven met een puberbrein mogelijk iets makkelijker! Deze lezing wordt gegeven in Amsterdam IJburg, Veenendaal, Vleuten en Woerden.Meer informatie en aanmelden.

Lezing Leer Leren

John Cliteur van Purple Monkey Breinonderwijs geeft een interactieve lezing over de leermethodeLeer Leren. John vertelthoe scholieren slimmer, efficiënter en met meer plezier kunnen leren en hoe u hier als ouder of docent aan bij kunt dragen. De lezing wordt gegeven in Amsterdam IJburg, Veenendaal, Vleuten en Woerden.Meer informatie en aanmelden.

 
 

terug naar vorige scherm