loginvolg ons: 
    Instagram
Familie toernooi 2018 - Maandag 21 Mei - 2e Pinksterdag
Datum: Maandag 21 mei (2e Pinksterdag) 2018
Tijdstip: 9.30 uur – 16.30 uur
Locatie: VMHC Spitsbergen 

WIE KAN ER MEE DOEN?
Iedereen kan mee doen. Of je nu 4, 24, 64 of 94 jaar oud bent. Het Familie toernooi is er niet alleen voor alle leden maar ook niet-leden van Spitsbergen zijn welkom. Eigenlijk gewoon iedereen die zin heeft in een leuke, gezellige én sportieve dag. Dus vraag je opa/oma, vader/moeder, vriend of vriendin etc om mee te doen!

HOE KAN IK MEE DOEN?
Tijdens het toernooi zullen teams van minimaal 6 deelnemers tegen elkaar spelen in partijtje van 6 tegen 6. Elk team moet een leider hebben die als aanspreekpunt tevens verantwoordelijk is voor het team. Inschrijven kan door het ingevulde aanmeldformulier vóór 1 mei 2018 te mailen naar: [email protected] Het inschrijfgeld is 5,- euro per persoon. Hiervoor krijg je koffie/thee/ranja bij de start van het toernooi en een lunch.

WAT MOET IK AAN?
Uiteraard is het voor elke deelnemer aan te raden om sportschoenen, gebitsbescherming en scheenbeschermers te dragen. Maar zorg ook dat je als team op een ludieke wijze herkenbaar bent. Doe je dit op een originele manier dan maak je ook nog eens kans op de prijs voor het best verklede team 2018

WIE BAKT DE SPITSBERGER TAART VAN 2018?
Ook dit toernooi weer kun je met je zelfgebakken (of gekochte) taart mee dingen naar de felbegeerde titel Spitsberger taart van het jaar!


GEZOCHT EHBO-ERS EN VRIJWILLIGERS?
Om het toernooi goed te kunnen laten verlopen zijn wij op zoek naar EHBO-ers die tijdens de dag beschikbaar zijn om hulp te verlenen indien nodig. Ook zijn wij druk opzoek naar vrijwilligers die deze dag helpen om het weer een succes te maken! Zonder vrijwilligers kunnen wij het toernooi helaas niet door laten gaan.. Hoe meer vrijwilligers hoe minder iedereen hoeft te doen! Aanmelden kan via [email protected]
 
 

terug naar vorige scherm