loginvolg ons: 
    Instagram
Bestuurscrisis VMHC Spitsbergen!

Beste leden,

Na de dramatische opkomst van de Algemene Leden Vergadering (ALV) op 28 mei zijn wij als club met onze neus keihard op de feiten gedrukt. Sinds gisteren is er geen volledig bestuur meer binnen VMHC Spitsbergen. Dit betekent dat de club niet langer naar behoeven kan functioneren. Wij hebben als ALV besloten om een laatste actie op te zetten in de hoop mensen te vinden voor de openstaande bestuursfuncties.

Om alle ouders, begeleiders of (oud) leden zo persoonlijk mogelijk aan te spreken vraag ik u om onderstaand bericht te verspreiden via WhatsApp of persoonlijk te delen met de andere ouders, begeleiders of leden van uw team. 

Bestuurscrisis VMHC Spitsbergen: Door een te kort aan bestuursleden binnen VMHC Spitsbergen begint het er steeds meer op te lijken dat er binnenkort geen volledig bestuur meer is. Op korte termijn zal dit een te kort aan trainers, scheidsrechters en vrijwilligers betekenen. Daarnaast kan de club geen beslissingen nemen zonder het bestuur. 

Graag nodigen wij, het (oude) bestuur en vrijwilligers, u uit om aankomende zaterdag (2 juni) tussen 10:00 en 14:00 met ons in gesprek te gaan over de mogelijke oplossing voor deze crisis!

Wilt u gelijk in contact komen dan kunt u bellen naar Willem Winter op: 06-53701841. Laten wij er samen voor zorgen dat iedereen, jong en oud, kan blijven hockeyen op onze mooie vereniging.

De openstaande functies: 

- Voorzitter VMHC Spitsbergen

- Hockey technische zaken VMHC Spitsbergen

- Facilitair bestuurslid VMHC Spitsbergen


Laten wij er dus samen voor zorgen dat onze club niet ten ondergaat aan een te kort van vrijwilligers. Zodat er nog veel generatie bij ons kunnen blijven hockeyen. 

Sportieve groet, 

Het bestuur

 
 

terug naar vorige scherm