loginvolg ons: 
    Instagram
KANDIDAATSTELLING | Hockey Technische Zaken Erik Swanborn

Na een dreigende bestuurscrisis zijn we blij aan te kunnen kondigen dat Erik Swanborn bereid is de vacant gekomen rol van Hockey Technische Zaken van VMHC Spitsbergen op zich te nemen. 

 

Erik Swanborn (47 jaar) is geen onbekende van de club. Vele kunnen dan ook zeggen dat zij wel eens training gehad hebben van Erik. Al sinds het ontstaan van de club is Erik betrokken bij VMHC Spitsbergen. Zelf heeft hij ook nog in menig team gespeeld waaronder het veteranen team in zijn laatste jaren. Vanwege omstandigheden is Erik enkele jaren geleden gestopt met het zelf beoefenen van de sport maar hij heeft nooit de liefde voor de sport verloren. Erik is op het moment werkzaam bij Er Design als productiemedewerker.  

 

Erik krijgt ondersteuning van Mark van Rooijen en zal na de zomervakantie aan de slag gaan. Tijdens de eerstkomende ALV zullen zij zich uitgebreid voorstellen en aangeven waar zij voor staan en gaan. We vertrouwen erop dat de Algemene Leden Vergadering deze voordracht zal steunen en hen zal benoemen. 

 

Het Bestuur

 
Bijlage: ALV Kandidaatstelling nieuwe Hockey Technische Zaken.docx
 

terug naar vorige scherm