loginvolg ons: 
    Instagram
Vol energie aan de slag!

Terug van vakantie!

De afgelopen weken zijn wij heerlijk op vakantie geweest. Geraldine naar Toscane. Noem het een honeymoon, op 28 juni getrouwd en direct daarna vertrokken en met elkaar genoten van Florence, Sienna en Pisa. Petra is terug van een vakantie uit het zuidelijkste puntje van Italië, de streek Puglia. Het Italiaanse leven bevalt ons prima en zeker op vakantie! Maar nu is het tijd om terug te gaan naar het mooie Veenendaal. Naar een ongetwijfeld volle mailbox en veel vragen. Back to reality. Maar ook samen als duo voorzitter aan de slag binnen onze mooie hockeyvereniging.

Nieuwe energie

We hebben er zin in! De vakantie heeft ons rust en ook veel energie gegeven. Energie om er weer vol tegenaan te gaan. En die energie hebben we hard nodig. Er staat een dynamisch seizoen voor de deur. Een seizoen waarin veel gaat gebeuren. Allereerst natuurlijk de nieuwe watervelden, door de enorme droogte wat vertraging opgelopen, maar er is ons verzekerd dat het goed gaat komen. De kick-off kan doorgaan op 1 september, ook al is veld 2 dan nog (net) niet gereed. En de competitie start een week later op 8 september. Het komend seizoen gaat ons veel moois brengen, maar ook veel vragen. Denk hierbij aan hoe nemen we nieuwe leden mee in onze vereniging, hoe zorgen we voor voldoende vrijwilligers maar vooral ook hoe maken we met elkaar het verschil zodat iedereen met plezier én veilig kan sporten.

Vrijwilligers 

Wij zijn natuurlijk niet de enigen die hier volop mee bezig zijn. De afgelopen maanden hebben we al veel prachtige, enthousiaste mensen ontmoet, ouders en leden die begaan zijn met onze club. We vinden het mooi dat ouders zich betrokken voelen en ideeën hebben. De komende 100 dagen gebruiken wij dan ook om zoveel mogelijk ideeën en suggesties te verzamelen en te horen wat er leeft. Het helpt ons. Het geeft inspiratie en energie om samen in de ledenvergadering van eind november met een plan te kunnen komen voor de komende jaren.

Dus ja, vol energie terug van vakantie. Nieuwe ideeën, een fris hoofd en volop inspiratie. We zijn benieuwd hoe jij van vakantie bent teruggekomen. Deel jij jouw ideeën voor onze club met ons?  Spreek ons aan op de club of mail naar [email protected]. 

Tot snel!

Geraldine & Petra

 


 
 
Sari van Ravenswaaij, 23-8-2018 @ 12:42:04
Succes dames!!


Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
 
:) = :( = 8) = O-) = ;) =
:*) = -:-) = :O = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm