loginvolg ons: 
    Instagram
Oók ouders kunnen leren bij KNAP! (lezing)

KNAP! Leren & Meer organiseert de komende maanden verschillende gratis lezingen over hoogbegaafdheid, het puberbrein en de overstap naar de middelbare school. Interessant voor ouders van schoolgaande kinderen, want ook ouders kunnen leren bij KNAP!. We nodigen alle ouders van Spitsbergen van harte uit om naar de lezingen te komen. U kunt de lezingen gratis bijwonen, u hoeft zich alleen aan te melden via onze website.

 

 

Lezing Een succesvol jaar in de brugklas

Gaat uw kind voor het eerst naar de brugklas? Dan gaat er een hoop veranderen. Met de lezing ‘Een succesvol jaar in de brugklas’ bereiden we u en uw kind goed voor op deze grote verandering. Met o.a. theorie over het puberbrein en handige tips om een vliegende start te maken in het nieuwe schooljaar. Deze lezing wordt 26 september gegeven in Veenendaal. Meer informatie en aanmelden. 

 

Lezing Puberbrein

Een lezing voor iedereen die meer wilt weten over het puberbrein. In de lezing wordt uitleg gegeven over de ontwikkeling van het brein. Daarbij wordt ingegaan op de gevolgen hiervan voor o.a. het slaapritme, cognitie en emoties. Ook zullen allerlei praktische handvatten worden aangereikt. Deze strategieën maken het leven met een puberbrein mogelijk iets makkelijker! De lezing wordt 14 november gegeven in Veenendaal. Meer informatie en aanmelden.

 

Lezing Hoogbegaafdheid

Hoogbegaafdheid: een buitengewone eigenschap dat voor sommigen een zegen is, maar voor velen de nodige obstakels met zich meebrengt. In vijf verrassende lezingen over hoogbegaafdheid bij scholieren krijgt u meer informatie over de diverse en uiteenlopende aspecten van deze bijzondere gave. Er wordt onder andere stilgestaan bij het verschil tussen hoogbegaafde en hoog intelligentie kinderen, er wordt ingegaan op de opvoeding en de relatie tussen ouder en kind en verschillende definities en concepten van hoogbegaafdheid worden besproken. De lezingen worden op vijf KNAP! locaties gegeven. De lezing over hoogbegaafdheid en opvoeden wordt op 31 oktober in Veenendaal gegeven. U kunt meerdere lezingen bijwonen, maar de lezingen zijn ook los te bezoeken. Meer informatie en aanmelden.

 

KNAP! Leren & Meer

Suikervat 1-3 in Veenendaal.

KNAP! is gevestigd tegenover het Gemeentehuis.

 

 
 

terug naar vorige scherm