loginvolg ons: 
    Instagram
Tot € 500,- inruilvoordeel op je nieuwe Auping matrassen bij AupingPlaza Ede

Naast een goede nachtrust is duurzaamheid voor ons als sportclub ook enorm belangrijk. Vooral als dit ook nog ten goede komt aan sportend Nederland. Help jij de Judo sport aan een nieuwe mat? Kijk dan snel naar onderstaande actie van onze sponsor AupingPlaza Ede!

Wist je dat er in ons land jaarlijks een stapel matrassen wordt weggegooid, die duizend keer zo hoog is als de Eiffeltoren? En dat is zonde! Er zitten namelijk materialen in die prima hergebruikt kunnen worden tot bijvoorbeeld een judomat.

Bij Auping werken we actief mee aan het verkleinen van de afvalberg door middel van het Auping Take Back System. Als je nieuwe matras wordt bezorgd, dan nemen we je oude matras mee terug. Zo zorgen we er samen voor dat een matras geen afval wordt.

Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Nu tot wel € 500,- inruilvoordeel bij aankoop van je nieuwe Auping matras(sen). Want als je weet dat je oude matras een duurzame toekomst tegemoet gaat slaap je toch net wat lekkerder.

*Bekijk de actievoorwaarden

 
 

terug naar vorige scherm