loginvolg ons: 
    Instagram
Sinterklaas komt ook dit jaar weer langs bij VMHC!
SINTERKLAAS SLAAT OOK SPITSBERGEN NIET OVER! OP ZONDAG 18 NOVEMBER ZAL HIJ MET ZIJN KNECHTEN DE CLUB BEZOEKEN. DAAR WIL JIJ NATUURLIJK OOK BIJ ZIJN!

We starten de dag om 11.00 uur met het leukste Sinterklaasfeest voor de kids uit de Funckey, Froggies, Fjes, E-6 en de E8-tallen. De hele ochtend staat in het teken van Sint en zijn Zwarte Pieten. Daar horen natuurlijk kadootjes bij, maar er zijn volop spelletjes te doen op het veld. En na afloop ontvang je een écht Pietendiploma.

ZIN OM TE KOMEN? SCHRIJF JE IN! 
Speel je bij de Funckey, Froggies, Fjes en E6 tallen? Dan kun je je tot woensdag 14 november individueel opgeven via de bijgevoegde link. Je mag ook een e-mail sturen naar [email protected] met daarin de vermelding van jouw naam en team waar je in speelt. Deelname is 6,- per kind (incl. kado, lekkernijen en drinken) Betaling dient uiterlijk vrijdag 16 november te zijn ontvangen op rekeningnummer NL50RABO0309383080 t.n.v. AC Commissie VMHC Spitsbergen. Zodra we de betaling ontvangen hebben, sturen wij je een bevestigingsmail. 

Inschrijven via het online formulier: https://bit.ly/2qpjKAN

Graag zien we je inschrijving tegemoet! Groeten uit Spanje, De Activiteitencommissie
 
Bijlage: SPITSBERGEN SINTERKLAAS2018.pdf
 

terug naar vorige scherm