loginvolg ons: 
    Instagram
Laat het bestuur als hart van de club de verbindende schakel zijn!

Presentatie 100 dagen plan

Afgelopen vrijdag vond onze eerste Algemene Ledenvergadering (ALV) als nieuwe bestuursvoorzitters plaats. Kenmerkend voor ons misschien was dat er al direct, in plaats van koffie of thee, een hapje en drankje klaarstonden. We combineren serieuze zaken graag met gezelligheid.

 

Tijdens deze ALV hebben Petra en ik een terugblik gegeven op de eerste 100 dagen van ons duovoorzitterschap.Wat ons het meest is opgevallen is de saamhorigheid en de steun van de leden aan ons als nieuwe voorzitters. Ook bespraken we de enquête over roken op onze vereniging. Op deze enquête is massaal gereageerd en unaniem hebben de leden aangegeven dat zij onze vereniging vanaf 1 januari rookvrij willen laten zijn. Dit geldt niet alleen voor binnen, maar ook voor buiten ons clubgebouw en op de velden.

 

Quick Wins

Naast onze terugblik en de enquête hebben we Willem de Winter en Jan van Grootveld bedankt voor de hulp bij het aanleggen van onze watervelden. Vervolgens hebben we vol trots de Quick Wins van de afgelopen periode doorgenomen; verhoging van de omzet van de bar en het succesvolle schoolhockey toernooi.

 

Bijdrage op projectbasis

De belangrijkste punten uit de enquête waren vooral dat er veel ouders bereid zijn een bijdrage te leveren op projectbasis, dat wij een financieel gezonde club zijn en dat we door alle (jeugd) leden via de poll op Instagram goede ideeën hebben gekregen. Uit deze ideeën hebben we acht focus projecten geformuleerd (zie slides PowerPoint), waar we de komende periode mee aan de slag gaan en onze leden uitgebreid over gaan informeren.

 

Helpende handen

We zijn en blijven een actieve club en daar hebben we ook hulp bij nodig.Wil je bijvoorbeeld meehelpen bij ons jubileumfeest in juni, meedenken over het alcoholbeleid of meedenken over het nieuwe sponsorbeleid? Kijk op de website van onze vereniging en geef je naam door aan de contactpersoon! Kom je er even niet uit bij wie je moet zijn? Stuur dan gerust een mail naar [email protected]

Tot slot kunnen Petra en ik melden dat wij onze eerste 100 dagen als bestuursvoorzitters met veel plezier hebben beleefd. We wisten al dat VMHC Spitsbergen een hele dynamische club is, met veel leuke mensen, maar dat weten we nu helemaal zeker. Wij hebben zin in de komende periode als actieve en betrokken voorzitters en zien jullie graag op onze club!

 

Heb je vragen mail ons gerust op [email protected]:De club van de toekomst zet de mens op de eerste plaats!

De presentatie is zichtbaar na het inloggen onder de bestuurs documenten.

 

 
 

terug naar vorige scherm