loginvolg ons: 
    Instagram
Verplichte pasdagen voor de nieuwe wedstrijdtenues zondag 7 & zaterdag 13 april!

In de vorige nieuwsbrief is al aangegeven dat VMHC Spitsbergen heeft gekozen om de komende jaren te gaan samenwerken met ClubColors als het gaat om wedstrijdtenues en andere kleding, zoals keepersoutfits, trainingspakken en aanverwante hockeyartikelen.

Omdat alle leden aan het begin van het nieuwe hockeyseizoen 2019-2020 het nieuwe hockey tenue dienen aan te schaffen, zullen er zondag 7 april en zaterdag 13 april pasdagen worden georganiseerd, zodat je de juiste maat bestelt. Noteer deze data in je agenda, want iedereen dient deze dagen zijn nieuwe tenue te bestellen!

Hoe gaat het in zijn werk?

De kledingcommissie van VMHC Spitsbergen zal samen met de nieuwe leverancier ClubColors pasdagen organiseren. Er zal op zondag 7 april van 10:00u tot 15:00u  en op zaterdag 13 april van 09:00u tot 16:00uop de club een ruimte worden ingericht, waar de nieuwe kleding kan worden gepast en besteld.

Tijdens deze twee dagen zal er voldoende kleding aanwezig zijn om te passen. Dit kun je zelf bestellen op de webshop van ClubColors. 

Het betalen van de kleding zal pas gebeuren tijdens de feestelijke kick off op zaterdag 31 augustus en er kan uitsluitend met PIN betaald worden.

Tijdens de pasdagen laten we je ons nieuwe tenue, bestaande uit wedstrijdshirt, keepersshirt, wedstrijdrokje en -short evenals de nieuwe sokken zien! Besluit je de gehele set in één keer aan te schaffen, dan ontvang je een aantrekkelijke introductiekorting.

Komende week zullen wij een aanvullende communicatie versturen met daarin de stuksprijzen van de wedstrijdkleding en de introductiekorting voor de complete set.

VMHC Spitsbergen stelt de aankoop van het shirt verplicht voor alle leden.
Dit is nodig omdat Davelaar Sport de huidige shirts zal innemen op een nog nader te bepalen datum. Deze shirts worden gedoneerd aan een goed doel in Afrika. Ook hier zal Davelaar Sport over gaan communiceren, zodat je de mogelijkheid hebt om wellicht ook een financiƫle bijdrage te doen voor dit goede doel.


Tip!

Om te voorkomen dat het zaterdag 13 april storm loopt, is het wellicht een leuk idee om juist op zondag 7 april van 10:00 tot 15:00 het tenue te komen passen. Al onze senioren spelen op deze dag namelijk thuis en het is natuurlijk verschrikkelijk leuk om ze aan te moedigen en de wedstrijden te bekijken als het zonnetje schijnt!
 
 

terug naar vorige scherm
Agenda