loginvolg ons: 
    Instagram
Bekendmaking aftreden voorzittersduo

Beste leden, ouders van leden, vrijwilligers en andere betrokkenen,

Wij hebben besloten om onze bestuursfunctie van Voorzitter te beĆ«indigen. Hierbij zullen wij zo snel als mogelijk een ALV oproepen/inplannen. Tot die tijd zullen wij onze functie naar wens en behoren blijven uitoefenen. Het is daarbij wel de bedoeling dat wij na de ALV onze functie zullen neerleggen. 

Deze week nog zullen we de datum en agenda voor een extra ALV kenbaar maken inclusief de omschrijvingen van de vacatures die in het bestuur ingevuld moeten gaan worden. Tijdens deze ingelaste ALV zullen wij een mondelinge toelichting geven op ons besluit.

Wij vertrouwen erop dat anderen het stokje van ons over zullen nemen of één van de andere bestuursfuncties op willen pakken. Ons mailadres [email protected] staat hiervoor open.

Uiteraard doen wij er alles aan om een overgang naar een nieuwe voorzitter en een nieuw bestuur zo goed mogelijk te faciliteren en zullen wij datgene blijven doen wat van een goed bestuurder verwacht mag worden tot ons formele aftreden en decharge in de eerstvolgende extra ALV. Nieuwe initiatieven inclusief het jubileumfeest op 31 augustus a.s. gaan wij niet meer organiseren.

We zien u graag op de ALV die binnen enkele dagen uitgeschreven zal worden.

Hartelijke groet,

Petra van Brakel & Geraldine Septer

 
 

terug naar vorige scherm