loginvolg ons: 
    Instagram
Extra ALV 9 september 19:30 - REMINDER
Beste leden, ouders van leden, vrijwilligers en andere betrokkenen,
 
In een eerder bericht hebben wij laten weten om onze bestuursfunctie van Voorzitter te beëindigen. Daarom organiseren we een extra ALV op maandag 9 september om 19.30u in het clubhuis. Tijdens deze ingelaste ALV zullen wij een mondelinge toelichting geven op ons besluit. De uitnodiging is inmiddels via de mail en via social media verstuurd. Als reminder nogmaals op de website en via de spits-app.

Uitnodiging algemene ledenvergadering


Op maandag 9 september aanstaande zal er een extra ALV plaatsvinden in het clubhuis van VMHC Spitsbergen. Het bestuur nodigt alle leden en overige geïnteresseerden uit om hierbij aanwezig te zijn. te zijn. Vanaf 19.15 uur is het clubhuis geopend en staat er koffie en thee klaar. De vergadering start om 19.30 uur.

VACATURES 
Eén van de agendapunten betreft de vacatures binnen de club. Door het aangekondigde aftreden op 9 september 2019 van het voorzittersduo, is naast de reeds bestaande vacatures ook de functie van voorzitter vacant. De functies van Penningmeester én Voorzitter moeten op korte termijn ingevuld worden om de continuïteit van de club te kunnen waarborgen.
Ook de noodzaak tot invulling van de overige vacatures waaronder een Bestuurslid Facilitaire zaken en Vrijwilligerscoördinator (allen ook in duo functiemogelijk) is hoog. Meer informatie op de vacaturepagina.

Draag je onze vereniging ook een warm hart toe en lijkt het je het leuk om één van de bovenstaande vacatures te vervullen, of wil je hier informatie over, neem dan contact op met Petra van Brakel of  Geraldine Septer voor 20 augustus a.s. via [email protected] of met Marc Koopmans via [email protected].  

Wij hopen je te zien op 9 september! 

Het bestuur,
Download de notulen

Agendapunten voor de ALV
9 September 2019

1.    Opening en mededelingen
2.    ALV-notulen 9 september 2019 (zie link) 
3.    Concept jaarrekening 2018-2019
4.    Mondelinge toelichting aftreden bestuursleden Petra van Brakel en Geraldine Septer
5.    Decharge aftredende bestuursleden  
6.    Vacatures 
7.    Rondvraag 

Vragen?


Wanneer je vooraf vragen en/of opmerkingen hebt naar aanleiding van de agendapunten, neem dan contact op met Marc Koopmans, secretaris van VMHC Spitsbergen, via [email protected].

 
 

terug naar vorige scherm