loginvolg ons: 
    Instagram
DERDE DAVELAARSPORT SCHOOLHOCKEYTOERNOOI

De scholen ontvangen volgende week de mail/brief over het schoolhockeytoernooi. De scholen kunnen deze verspreiden onder de leerlingen. Mochten jullie niks horen vanuit school, vraag dit dan na of maak met ouders zelf een team. 

 

Op woensdag 16 oktober 2019 vindt het derde Davelaar Sport schoolhockeytoernooi voor de groepen 3/4 , 5/6 en 7/8 plaats bij VMHC Spitsbergen aan de Groeneveldselaan.

De aanvangstijd van de eerste wedstrijden is 13.30 uur en de geschatte eindtijd (dat hangt af van het aantal deelnemers) zal uiterlijk 17.30 uur zijn. 

 

Heb je zin om mee te doen, meld je dan op school aan. Zij maken de teams. Heeft u als ouder zin om een groepje te begeleiden? Graag even aangeven op het inschrijfformulier. Een begeleider hoeft geen verstand van hockey te hebben, dat gaat vanzelf. Meer teams per school in dezelfde leeftijdsklasse kan.

Heeft je school geen team, of wil school niet deelnemen, schrijf je dan individueel of als team  in, dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn. In principe gaat de aanmelding dus via de school. De school maakt de teams en stuurt die per e-mail naar onderstaand adres.

 

Op 9 oktober kunnen de leerlingen die niet op hockey zitten van groep 7/8 van 14:30 uur tot 15:30 uur en op  11 oktober kan groep 3/4 van 15.00-16.00  groep 5/6 van 16.00-17.00  komen trainen op de hockeyvelden VMHC  Spitsbergen. Wij zorgen dan voor trainers. Hockeysticks zijn aanwezig, bitjes dan nog niet. Bitje happen kan dan vanaf 14.00. Die houden we bij elkaar, zodat iedereen bij de wedstrijden een eigen bitje krijgt. Willen de ouders voor het trainen al een bitje kunnen ze die bij Davelaar sport aanschaffen

 

Opgeven kan tot 27 september. Eerder een heel team aanmelden via onderstaand e-mailadres kan ook, want vol is vol. VMHC zorgt dan dat het programma de week voor het toernooi bekend is. Meer info? Mail naar [email protected] of [email protected]

 
 

terug naar vorige scherm