loginvolg ons: 
    Instagram
GEZOCHT: WORDT JIJ ONZE NIEUWE MARKETING/COMMUNICATIE-VRIJWILLIGER?
Hou jij van social media? Ben je handig met computers? Heb je een vlugge pen?  Vind je het leuk om mee te denken hoe we de club naar een (nog) hoger niveau kunnen tillen? En erger jij je ook zo aan die ernstige schrijffout in de titel? Dan zoeken we jou óf jullie. Want als team samenwerken is gezelliger én leuker. 

We zoeken
- Communicatie-vrijwilliger
- Tekstschrijver/eindredacteur

Als communicatieteam verzorg je een groot deel van de communicatie rondom en binnen de club. Denk aan de berichten op social media, de website, beeldschermen in clubhuis, de app etc. Je werkt nauw samen met het bestuur en weet hoe je berichten aantrekkelijk en leesbaar kan maken op verschillende socialmedia kanalen. Ook ben je als team verantwoordelijk voor de nieuwsbrieven. De input die je krijgt van het bestuur kan je makkelijk verwerken tot een samenhangend geheel, dat voor iedereen leesbaar is.
-
De werkzaamheden kan je prima vanuit huis uitvoeren. Op dit moment zitten we als team in een app en dat werkt goed. Je bent er ongeveer een kwartiertje tot hooguit 1,5 uur per maand mee bezig. (afhankelijk van werktempo ;) Maar uiteraard is er genoeg ruimte om er als team een nieuwe draai aan te geven. 

Lijkt het je/jullie wat? Reageer dan naar: [email protected] of stuur ons een berichtje via Facebook/Instagram!
 
 

terug naar vorige scherm