loginvolg ons: 
    Instagram
UPDATE: Tot en met 28 april GEEN hockeyactiviteiten op VMHC Spitsbergen (GEEN trainingen, wedstrijden, vergaderingen en evenementen op de club!)
De Nederlandse overheid heeft dinsdagavond 31 maart besloten dat alle sportverenigingen/complexen in Nederland hun deuren moeten sluiten, in elk geval tot en met 28 april. Dat geldt vanzelfsprekend ook voor alle hockeyverenigingen. 

Eerder al vroeg de KNHB de hockeyverenigingen met klem om per direct alle hockeyactiviteiten (trainingen, bijeenkomsten etc) af te gelasten, ook als deze bijeenkomsten/trainingen minder dan 100 personen betreffen.

Het is helaas de verwachting dat dit nieuwe coronavirus nog langere tijd onder de bevolking aanwezig zal blijven. Alle adviezen en maatregelen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) zijn er op gericht om de gevolgen van deze virusuitbraak in te perken dan wel te vertragen. De KNHB ondersteunt deze doelstelling, net als NOC*NSF en andere sportbonden. Bij eventueel noodzakelijk nieuw te nemen maatregelen laat de KNHB zich adviseren door het RIVM en NOC*NSF.

Daarnaast worden alle trainingen, vergaderingen en evenementen door het bestuur van VMHC Spitsbergen afgelast tot en met 28 april. Het clubhuis gaat op slot tot en met 28 april.

Wij volgen de lijn van de KNHB. Zodra er nieuws is, volgt er een update via website, spitsapp, Facebook en Instagram.

Mochten er vragen zijn dan kan je mailen naar: [email protected]

Het Bestuur

https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie

 
 

terug naar vorige scherm