loginvolg ons: 
    Instagram
Coördinatoren tijdens trainingen

Afgelopen weken zijn we weer goed begonnen met de trainingen voor vrijwel alle gelederen. Met de iets soepelere regels mogen alle jeugdleden weer hockeyen binnen de 1,5 mtr en zelfs de senioren hebben alweer flink aan de conditie en techniek gewerkt. 

 

Echter dit was niet mogelijk geweest zonder de hulp van een flink aantal vrijwilligers die alle stromen inkomende en uitgaande leden in goede banen hebben geleid en tevens aanwezig waren om een eventuele controleur van de gemeente te woord te staan (ze zijn een paar avonden langs geweest).

 

We hebben toestemming van de gemeente om door te gaan op de huidige voet en zelfs het aantal "Corona coördinatoren” terug te brengen naar één volwassen coördinator per training. Dit mag zelfs als er maar één veld bezet is, de trainer zijn van die training.

Echter voor komende weken moeten we dus wel volhouden op alle momenten minimaal één volwassen coördinator beschikbaar (het mogen er overigens ook best twee zijn) te hebben. 

 

Voor ouders is dit natuurlijk een perfect moment om legaal aan de zijlijn te kunnen kijken naar de training van jouw dochter of zoon tijdens hun training.

Onze vraag is om te kijken wie er zou willen optreden als coördinator de komende week(en). Als je de onderstaande link volgt kom je in een lijst op Googledocs waar je aan kan geven voor welk tijdstip je beschikbaar bent. 

 

Mocht er al iemand staan op dat moment, dat jij graag zou willen. Er mogen ook twee coördinatoren zijn en anders loont het de moeite om even contact te zoeken met die andere persoon of hij of zij ook bezwaar maakt om te ruilen of schuiven

Laten we met z’n allen zorgen dat er geen trainingen afgelast hoeven te worden, omdat er geen coördinator beschikbaar is.

 

Vast hartelijk dank voor jullie inzet namens het bestuur en commissies, maar zeker ook namens alle spelers en speelsters.

 

Sietse Nagtegaal

Bestuurslid vrijwilligers zaken


https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ofrSLjhtCdz-uFSl2IB8jIZ8o-HlEHFWYj6Od9ZDSgA/edit?ts=5ebaa4a2#gid=0


 
 

terug naar vorige scherm