loginvolg ons: 
    Instagram
Coördinatoren gezocht tijdens trainingen en wedstrijden!

Lieve mensen,

 

Zoals jullie ongetwijfeld al hebben gezien zijn de maatregelen i.v.m. COVID19 weer aangescherpt. Voor onze vereniging heeft dit een aantal vervelende consequenties. De belangrijkste zijn het sluiten van het clubhuis en het verbod voor toeschouwers om langs de lijn te staan bij wedstrijden en trainingen.

Om dit op een nette manier te kunnen handhaven is het verplicht om zowel bij de trainingen als tijdens de wedstrijden één of meerdere "Corona coördinator(en)” aan te stellen. 


We hebben voor de trainingsdagen een online spreadsheet gemaakt met tijdblokken die zoveel mogelijk aansluiten bij de tijden van de trainingen. Het is de bedoeling, dat er per blok minimaal één volwassene zich aanmeldt en uiteraard dan ook daadwerkelijk aanwezig is.

Let wel, het is niet toegestaan om langs de lijn als ouder naar een training van uw zoon of dochter te kijken, maar als coördinator kan dit natuurlijk wel met een schuin oog.


Dus laat onze spelers en speelsters niet in de steek en meldt je aan als coördinator via de volgende link.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ofrSLjhtCdz-uFSl2IB8jIZ8o-HlEHFWYj6Od9ZDSgA/edit#gid=0

 

Er mogen ook meerdere coördinatoren per blok actief zijn, dus schroom niet en vraag een medestander, als je het vervelend vindt om dit alleen te doen (uiteraard wel onderling 1,5 mtr afstand houden)

 

Voor vragen kan je contact opnemen met Sietse Nagtegaal op 06-83647691 of  [email protected]

 

Vast hartelijk dank namens,

Alle speelsters / spelers en het bestuur
 
 

terug naar vorige scherm