loginvolg ons: 
    Instagram
Grote Club Actie 2020!

Lieve sportieve (jongste) jeugdleden,

 

De Grote Club Aktie is weer opgestart en als het goed is hebben jullie boekjes gekregen met loten. Het zou fantastisch zijn wanneer jullie je allemaal willen inzetten voor onze leuke gezellige sportieve hockeyclub en je kunt daarbij zelfs leuke prijzen verdienen.

 

Jullie inzet en enthousiasme is echt belangrijk. Door Corona en nog andere dingen hebben we eigenlijk meer euro’s nodig en jullie kunnen daar dus bij helpen. Want van ieder lot gaat er een groot deel naar de club. Het clubhuis, en met name de kleedkamers en een aantal deuren hebben een opknapbeurt nodig of moeten vervangen worden. Hier kunnen jullie dus aan mee helpen door heeeeeel veeeeel loten te verkopen. Hoe meer loten, hoe meer centjes we krijgen en iedere euro helpt al.

 

Om jullie extra te motiveren willen we cadeautjes verbinden aan de prestatie als club, buiten de landelijke prijs die we kunnen halen als club:

 

·         Wanneer je minimaal 20 loten van je boekje hebt verkocht, een geweldige prestatie, krijg je een mooie hockeybal cadeau.

·         Wanneer je 60 loten verkocht hebt, wat werkelijk een mega prestatie is, krijg je van Hugo’s een bon voor een gratis pannenkoek.

·         Voor het team wat de meeste loten in totaal heeft verkocht, mag je met je team naar The Maxx om met elkaar glow in the dark midget golf te spelen.

·         Daarnaast kunnen jullie ook op www.clubactie.nl kijken naar de landelijke win-acties voor lotenverkopers en hun teams. 

 

Dus vanaf nu kunnen jullie helemaal los. Vraag familie, vrienden, buren om mee te doen en onze club te steunen. Zet um op met elkaar en mocht je een nieuw boekje nodig hebben, meld je dan even bij Hidde of Manon.

 

Jullie mogen tot begin november loten blijven verkopen, Uiterlijk  11 november moeten alle boekjes binnen zijn op de club. Er staat een bus bij de bar om je boekje in te leveren, maar wellicht nu door Corona even lastig, maar je mag ook Hidde en of Manon je boekje(s) geven. Na deze datum komen er twee dagen/momenten waarop de cadeautjes worden uitgereikt. Hier komen we ater op terug.

 

We wensen jullie heel veel succes en plezier met de verkoop, we hopen op jullie enthousiasme te kunnen rekenen.

 

Sportieve groeten

 

Bestuur, Manon en Hidde

 
 

terug naar vorige scherm