loginvolg ons: 
    Instagram
Bericht van het bestuur: zaalcompetitie gaat niet door!

Lieve sportieve leden, ouders en verzorgers,

 

Ik wil jullie graag via deze mail informeren over het besluit van de KNHB dat ze zaalcompetitie dit seizoen niet doorgaat en dat we de normale bijdrage van € 70,00 verlagen naar € 20,00.

 

Het zijn extreme tijden. Een tijd waarin we elkaar helaas niet meer in levende lijve treffen op ons gezellig zo clubje. Gelukkig kan de jeugd en jongste jeugd elkaar nog wel treffen, worden er zelfs interne wedstrijden georganiseerd en kunnen onze 18+’ers ook nog actief trainen binnen de regels van het RIVM, NOC*NSF en de KNHB. 

 

Geheel volgens verwachting heeft de KNHB besloten dit hockeyseizoen de zaalcompetitie niet door te laten gaan. De impact voor VMHC Spitsbergen is, dat we hebben besloten hebben om de gehele winter het huidige trainingsschema te volgen. Dit betekent voor VMHC Spitsbergen dus geen zaaltraining en geen zaalcompetitie dit hockeyseizoen, maar dat we de trainingen op de velden continueren.  

 

Zoals werd aangegeven in de laatste persconferentie, blijven we in deze lockdown tot half januari. VMHC Spitsbergen is voornemens om interne mid-winter-competitie te organiseren voor de jongste jeugd en jeugd. Het is ons streven per december te starten. Exacte invulling volgt zo spoedig mogelijk. Mag blijken dat na dit schrijven de regels versoepeld worden voor de sport, dan zullen wij jullie hierover natuurlijk zo snel mogelijk informeren.

 

Voor de zaalcompetitie (wedstrijden en trainingen) brengen wij normaliter € 70,00 in rekening. Kosten die nodig zijn voor het betalen van onze trainers en zaalgebruik. Gezien de situatie zal dat dit jaar niet bij u in rekening worden gebracht. Desalniettemin brengt het organiseren van een interne mid-winter-competitie en het doorzetten van de trainingen wel kosten met zich mee, zoals u zult begrijpen. Kosten voor trainers, scheidsrechters en zaalhuur. Dit seizoen wil VMHC Spitsbergen een bedrag van € 20,00 in rekening brengen bij alle leden om deels uit de kosten te komen. Wij zijn ons ervan bewust als bestuur dat dit een ALV aangelegenheid is. Echter zien wij de noodzaak om wel een extra bijdragen te vragen. Een bijdrage welke € 50,00 lager is dan normaal en er voor zorgt dat we wel kunnen blijven trainen en interne activiteiten kunnen organiseren om maar te kunnen blijven sporten.

 

In de nieuwe ALV, welke gepland staat voor 18 januari, willen wij jullie graag informeren over de financiële situatie van VMHC Spitsbergen. Hopelijk hebben we dan ook definitief uitsluitsel vanuit SportService Veenendaal over een kwijtschelden, deels of in zijn geheel, van de kosten voor zaalhuur.

 

Zoals eerder al aangegeven zitten we ook als club in zwaar weer, maar we houden moed en vol aan betere tijden voor de toekomst. Blijf sportief en gezond en geniet van het weekend.

 

Met sportieve groeten,

 

Bestuur VMHC Spitsbergen

Marieke Roorda

 
 

terug naar vorige scherm