loginvolg ons: 
    Instagram
Grote Clubactie 2021

VMHC Spitsbergen gaat loten verkopen met de Grote Clubactie

 Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar willen we 1500 loten verkopen! Zoals jullie weten heeft onze vereniging het zwaar gehad de laatste tijd. Nu we weer mogen willen we weer zoveel mogelijk leuke dingen doen. De opbrengst van de loten kan hier een enorme bijdrage aan leveren. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verkoopboekje met QR-code

Onze jeugdleden zullen via het verkoopboekje loten gaan verkopen. Het verkoopboekje is uitgebreid met een extra optie. Kopers kunnen ook met hun telefoon (op afstand) een lot kopen door de QR-code op de voorkant van het verkoopboekje te scannen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

De leden vanaf de B-teams en de senioren vragen we online te verkopen. Hiervoor wordt een persoonlijke verkooplink gestuurd.

Naast de reguliere loten verkopen we ook Superloten. Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een waarde van € 150,- waarvan 80% (€ 120,-) naar onze vereniging gaat. Help ons doel te behalen door een Superlot te kopen en maak kans op mooie prijzen.

We doen het samen

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken. We zullen jullie regelmatig op de hoogte houden hoeveel loten er al verkocht zijn! 

 
 

terug naar vorige scherm