loginvolg ons: 
    Instagram
Nieuwsoverzicht
BESTUUR

23-2-2020
ALV maandag 9 maart 19:30 uur
 

Op maandag 9 maart aanstaande zal er een ALV plaatsvinden in het clubhuis van VMHC Spitsbergen. Het bestuur nodigt alle leden en overige geïnteresseerden uit om hierbij aanwezig te zijn. Vanaf 19.15 uur is het clubhuis geopend en staat er koffie en thee klaar. De ALV start om 19.30 uur.

 

Tijdens deze ALV zullen een aantal beslissingen genomen worden die voor jou als lid van belang kunnen zijn. Kom dus en laat je stem horen. Zo beslis je mee over de toekomst van onze club. Wil je meestemmen? Zorg dan dat je op tijd aanwezig bent, zodat ook jouw stem telt.

 

Agendapunten:

 

1.      Opening en mededelingen

2.      Notulen ALV 

3.      Aftreden bestuur a.i.

4.      Aantreden nieuw bestuur

5.      Vacatures

6.      Rondje langs de bestuursleden

7.      Voorstel statutaire wijziging: wangedrag niet leden

8.      Wvttk + rondvraag

9.      Sluiting + borrel 

 

Wij hopen je te zien op maandag 9 maart!

 

Het bestuur

 

 
ALGEMEEN

20-3-2019
Henk Scholten | Volvo breidt Hockey Clubbonus verder uit!
 

Zoals jullie ongetwijfeld weten is Henk Scholten Volvo sponsor van onze club. Een belangrijk onderdeel van de sponsoring komt voort uit de Hockey Clubbonus. Voor elke nieuwe Volvo, gekocht of geleased bij Henk Scholten door (de ouders van) een lid van onze club, ontvangt de club maar liefst EUR 1.000! 

MAAR ER IS NIEUWS!

Henk Scholten en Volvo breiden de Hockey Clubbonus nu verder uit! Vanaf nu is er ook een Hockey Clubbonus bij aanschaf van een gebruikte Volvo van het Volvo Selekt label; Een Volvo niet ouder dan 5 jaar en met maximaal 150.000km ervaring!  Voor elke Volvo Selekt aankoop ontvangt de club maar liefst EUR 500! 

Chris van Brenk van Henk Scholten over de uitbreiding van de Hockey Clubbonus. "We kregen wel vaker de vraag of de Hockey Clubbonus ook geldt bij aanschaf van een gebruikte Volvo. Nu dit door Volvo Car Nederland is besloten kijken we uit naar het moment dat we ook hiervan de eerste bonus kunnen uitkeren”. 

Over onze samenwerking:

Chris van Brenk  vervolgt: "Het past binnen het sponsorbeleid van Henk Scholten Volvo om met clubs samen te werken. We spreken liever niet van een sponsorovereenkomst maar van een samenwerkingsovereenkomst. We stellen ons de vraag: Waar kunnen we elkaar helpen en versterken. De club en wij als dealer hebben een aantal gezamenlijk doelstellingen. Ook wij vinden het belangrijk dat jeugd moet kunnen sporten. Wij zijn van mening dat je als bedrijf naast een winstoogmerk ook verantwoordelijkheid en betrokkenheid dient te tonen. Uiteraard verkopen we graag ons mooie product aan de leden of ouders van de jeugdleden, maar andere doelstellingen net zoals de club zijn daarbij zeker ook het tonen van maatschappelijke betrokkenheid en het vergroten van de naamsbekendheid.”

Bekijk nu alle occasions van Volvo dealer Henk Scholten!