loginvolg ons: 
    Instagram
Uitnodiging ALV 20 Juni
Uitnodiging: ALV op 20 juni 2019

Uitnodiging algemene ledenvergadering

Op donderdag 20 juni aanstaande zal de Voorjaars ALV plaatsvinden in het clubhuis van VMHC Spitsbergen. Het bestuur nodigt alle leden en overige geïnteresseerden uit om hierbij aanwezig te zijn. Vanaf 18.30 uur is het clubhuis geopend en staat er koffie en thee klaar. De vergadering start om 19.00 uur.

VACATURES
Eén van de agenda punten betreft de vacatures binnen de club. De volgende functies zijn vacant en moeten op korte termijn ingevuld worden: Penningmeester(Bestuurslid), Bestuurslid Facilitaire zaken en een Vrijwilligerscoördinator (allen ook in duo-functie mogelijk). Indien het niet op korte termijn lukt deze vacatures te vervullen, zal besloten moeten worden om de taken behorende bij deze functies aan externe (commerciële) partijen uit te besteden. We vertrouwen erop dat het zover niet hoeft te komen!
Draag je onze vereniging ook een warm hart toe en vind je het leuk om één van de bovenstaande vacatures te vervullen, of wil je hier informatie over, neem dan contact op met Petra van Brakel of Geraldine Septer voor 13 juni a.s. via [email protected].

NIEUW ALCOHOLPROTOCOL EN ARBITRAGEBELEID
Ook vertrouwen we erop in deze ALV het nieuwe Alcoholprotocol en Arbitragebeleid te kunnen bekrachtigen. Naast de agendapunten onderaan deze mail staat een link naar deze bestanden..

Tijdens deze ALV zullen een aantal beslissingen genomen worden die voor jou als lid van belang kunnen zijn. Kom dus en laat je stem horen. Zo beslis je mee over de toekomst van onze club. Wil je meestemmen? Zorg dan dat je op tijd aanwezig bent, zodat ook jouw stem telt.

Wij hopen je te zien op 20 juni!

Namens het bestuur,

Petra van Brakel en Geraldine Septer
Voorzitters
Download de notulen

Agendapunten voor de ALV
20 juni 2019

  1. Opening en mededelingen
  2. ALV-notulen november 2018
  3. Stand van zaken ‘Speerpunten’ uit 100 dagenplan
  4. Nieuw Alcoholprotocol (download)
  5. Nieuw Arbitragebeleid (download)
  6. Vacatures
  7. Dubbele functies binnen de club
  8. Huidige financiële positie
  9. Verslag kascommissie (boekjaar 2017-2018 en huidige financiële positie)
  10. Aftreden bestuurslid Rianne Jansen en decharge
  11. Contributie seizoen 2019-2020
  12. Begroting 2019-2020
  13. Rondvraag

Vragen?


Wanneer je vooraf vragen en/of opmerkingen hebt naar aanleiding van de agendapunten, neem dan contact op met Marc Koopmans, secretaris van VMHC Spitsbergen, via [email protected].
 
 

terug naar vorige scherm