loginvolg ons: 
    Instagram
Clubkleding 

Het tenue bestaat uit een geel shirt, een marineblauwe broek/rok en marineblauwe kousen (voorzien van het clublogo) met bovenaan een gele baan.


Aanschaf van het tenue:

Via de clubkleding-online shop op de website van Spitsbergen kan de clubkleding besteld worden:https://www.clubcolors.nl/club/spitsbergen/

Pasmaten van de clubkleding zijn aanwezig in de bestuurskamer in het clubhuis.Wil je een afspraak maken om de clubkleding te passen: stuur dan een email naar de kledingcommissie: [email protected]

Eventuele vragen kun je richten aan: [email protected]

Op het veld wordt gespeeld op hockeyschoenen of kunstgrasschoenen (voor kunstgras). Een beschermende uitrusting voor spelers is ten zeerste aan te raden; hieronder verstaan wij scheenbeschermers (verplicht), een sportbril voor brildragers en gebitsbeschermers (verplicht).

Hockeysticks: laat u goed informeren
Voor kinderen die net lid zijn en nog willen proberen of ze hockey een leuke sport vinden, zijn er sticks in het clubhuis beschikbaar. Overweegt u de aanschaf van een stick, laat u dan goed informeren over welke stick voor u of uw kind geschikt is.


Teamkleding

Vanaf oktober 2019 is het ook mogelijk om trainingspakken te bestellen. Wil jij graag sponsoren of wilt jouw hele team een trainingspak dan kun je contact opnemen met de kledingcommissie ([email protected]). Tevens is het gebruik van het logo van VMHC Spitsbergen alleen toegestaan op kleding die geleverd is via/door ClubColors. Met uitzondering van pakken die eerder zijn geleverd dan juli 2019.