loginvolg ons: 
    Instagram
Vacatures 


Barcoach

Er is een schrijnend tekort aan Barcoaches, vandaar dat wij op zoek zijn naar versterking van ons team.

Een barcoach is de drijvende kracht achter de bar. Hij/zij zorgt voor de aansturing van de voor bardienst ingedeelde ouders/leden. Een belangrijke functie dus voor de continuïteit van de bar. En zoals het spreekwoord zegt....Vele handen maken licht werk.... 

Verras ons met je aanmelding en stuur deze vandaag nog naar [email protected]!


Vacature Vrijwilligerscoördinator (VWC)

VMHC Spitsbergen is met bijna 700 leden geen kleine hockeyclub meer. De groei van het ledenaantal zit vooral bij de jeugd. De inzet van vrijwilligers is voor VMHC Spitsbergen onmisbaar. Er is een constante behoefte aan enthousiaste betrokken vrijwilligers voor allerlei uiteenlopende activiteiten.. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan de bestaande vrijwilligers en om constant in contact te komen met nieuwe enthousiaste mensen die iets voor de vereniging willen en kunnen betekenen. Om de behoefte aan vrijwilligers binnen de vereniging en de beschikbaarheid van nieuwe vrijwilligers beter te stroomlijnen, is de nieuwe functie van Vrijwilligerscoördinator (VWC) in het leven geroepen. De VWC valt rechtstreeks onder het Bestuur.

Takenpakket

 • Het bestuur ondersteunen en adviseren op gebied van vrijwilligersbeleid
 • Inventariseren van de behoefte aan vrijwilligers binnen de hele club
 • Werven en selecteren van vrijwilligers onder alle (ouders van) leden
 • Aanspreekpunt voor alle zaken m.b.t. in de inzet van vrijwilligers
 • Verzorgen van de vrijwilligersadministratie i.s.m. de ledenadministratie
 • Communicatie verzorgen op het gebied van vrijwilligers(beleid)

Profiel

 • Organisatietalent
 • Netwerker
 • Communicatief vaardig
 • Sociaal
 • Creatief

Tijdsinvestering

Aangezien het een nieuwe functie betreft, is de tijdsinvestering een schatting. De verwachting is dat dit circa 2-4 uur per week zal zijn. Gezien de groei en omvang van de hockeyclub en het aantal vrijwilligers, kan deze rol van VWC ook als duofunctie worden ingevuld.

Interesse?

Als je interesse hebt in deze leuke nieuwe rol binnen VMHC Spitsbergen of als je meer info wilt, dan kun je contact nemen met de secretaris via [email protected].’t Is net werken bij de sponsorcommissie van VMHC Spitsbergen!

 De sponsorcommissie van VMHC Spitsbergen is een jong en enthousiast team dat opzoek is naar versterking. Ben je een ster in netwerken, heb je een hands-on mentaliteit en ben je gemiddeld 1 a 2 uur per week beschikbaar, dan zouden wij het leuk vinden dat je je bij ons aan sluit.

De sponsorcommissie zorgt ervoor dat er extra inkomsten gegenereerd worden die ten goede komen van onze mooie hockeyclub. Deze extra inkomsten geeft de vereniging de mogelijkheid om extra activiteiten te ontwikkelen voor onze leden en daar wordt toch iedereen blij van?

Heb je een groot netwerk of ben je een geboren ‘netwerker’ en zit je vol met waanzinnig gave ideeën, meld je dan snel aan via [email protected]

De sponsorcommissie