loginvolg ons: 
    Instagram
Lid worden 

Oriëntatie en informatie

In het informatieboekje ‘Welkom bij VMHC Spitsbergen’ – Een eerste kennismaking met de club! - vind je als lid en ouder allerlei wetenswaardigheden over hockeyen bij VMHC Spitsbergen.

Heb je een vraag, dan is dit boekje de eerste wegwijzer naar het antwoord.

Wil je nog meer informatie over het spelen van hockey bij VMHC Spitsbergen, neem dan contact op met één van onze onderstaande contactpersonen. Zij vertellen je graag meer!


Commissie

Leeftijds-categorie*

Contactpersoon

Telefoonnummer

Email adres

Jongste Jeugd (JJC)

4 - 9 jaar

Manon de Kleuver

 06 - 23 35 72 79

[email protected]

Jeugd (JC)

10 - 17 jaar

Marjolein Brink

 

[email protected]

Senioren (SC)

18 jaar en ouder

Hanneke Smet-de Ruiter

 0318 - 51 43 78

[email protected]

G-hockey

Marjo Venes

 0318 - 52 60 23

[email protected]

* Peildatum 1 oktober


Kom eerst 3 keer gratis meetrainen
Na overleg met de contactpersoon, bieden wij je de mogelijkheid om drie achtereenvolgende keren mee te trainen. Ervaar zo of de hockeysport je bevalt.


Lid worden ja of nee?
Na deze drie proeftrainingen horen wij graag of je verder wilt sporten bij VMHC Spitsbergen. Geef je beslissing door aan de contactpersoon. Wil je verder, dan maak je samen afspraken.


Verplichtingen verbonden aan lidmaatschap
Lid worden kan via het speciale inschrijfformulier op deze website. Selecteer in het menu de optie Lidmaatschap-Inschrijfformulier en vul vervolgens het formulier in.


Op het moment dat je lid wordt, óók tijdens het seizoen, ga je de verplichting aan om contributie te betalen. Voor informatie over de hoogte van de contributie, klik hier.


In de Statuten van de club is vastgelegd dat ouders van Jongste Jeugd- en Juniorleden per tourbeurt verplicht zijn om op zaterdag enkele uren bardienst (max. 2 keer per jaar per kind) te draaien en te rijden bij de uitwedstrijden van hun kind (volgens rijschema). Het barschema wordt bekend gemaakt op de website en tevens ontvang je als ouder een mail vanuit de barcommissie over wanneer en hoe laat je wordt verwacht in het clubhuis. Voor de begeleiding van de bardiensten op zaterdagochtend zijn barcoaches aanwezig, die uitleg kunnen geven bij de diverse werkzaamheden die achter de bar moeten plaatsvinden.


Het is mogelijk om de verplichting om bardiensten te draaien af te kopen voor een bedrag van € 80,00 per kind per jaar. Ouders die andere vrijwilligerstaken op zich hebben genomen (bv coach van een team, commissielid etc.) worden vrijgesteld van bardiensten. Per hockeyteam worden er maximaal 2 coaches en/of teammanagers vrijgesteld van bardienst.