loginvolg ons: 
    Instagram
Sponsormogelijkheden 
Sponsormogelijkheden
Het sponsorbeleid van VMHC Spitsbergen is gericht op flexibiliteit en continuïteit. Wij proberen onze Sportvrienden voldoende sponsormogelijkheden te bieden, zodat het aantrekkelijk is een relatie met de vereniging en de leden aan te gaan. De meest eenvoudige manier om uw merk kenbaar te maken bij onze leden en onze bezoekers, is het plaatsen van reclamedoeken langs een van de velden of op nieuwe locaties op het sportcomplex. Deze reclamedoeken zijn vriendelijker voor het milieu en voor uw portemonnee in vergelijking met onze voorgaande reclameborden. Reclamedoeken hebben een afmeting van 800 x 2.400 mm en worden direct besteld bij en geleverd door onze vaste partner Axent Reclame. De opmaak wordt voor u gedaan door onze vaste partner OkkerReclame. De productiekosten voor het reclamedoek worden direct betaald aan Axent Reclame, zonder tussenkomst van VMHC Spitsbergen. Dit is in uw financieel voordeel.

Downloads:

Voor het ophangen van uw reclamedoek of -doeken, daar rekent VMHC Spitsbergen de volgende vergoedingen voor:
• Huur ruimte tbv. reclamedoek* langs veld 800 x 2.400 mm, € 225,00 per jaar;
• Huur ruimte tbv. reclamedoek* langs veld 800 x 2.400 mm, € 600,00 per 3 jaar;
• Overige combinaties zijn uiteraard bespreekbaar met de sponsorcommissie.
• Huur ruimte tbv. reclamedoek* aan clubhuis, € 500,00 per jaar;

* Prijzen zijn exclusief productiekosten reclamedoek. Deze kosten bedragen € 125,00 excl. BTW en dienen zonder tussenkomst van VMHC Spitsbergen te moeten worden voldaan aan Axent Reclame.

Team & Shirtsponsoring
Met onze hoofdsponsors Rabobank, Unica en ClubColors hebben we afgesproken dat het officiële shirt van VMHC Spitsbergen is voorzien van het logo van Rabobank op de voorzijde en Unica op de achterzijde. Het complete wedstrijdtenue wordt geleverd door ClubColors. Het sponsoren van team trainingspakken, tassen en kleding is natuurlijk mogelijk. Onze hoofdsponsor ClubColors bespreekt graag de mogelijkheden met u. De tegenprestaties worden met de sponsorcommissie besproken. Overigens geldt deze optie ook voor de overige jeugd- en seniorenteams. Het is de richtlijn dat wanneer u teamkleding, trainingskleding of andere accessoires wil aanschaffen, dat dit gebeurt via onze online VMHC Spitsbergen webshop.

Adopteer een hele jeugdcategorie!
De jeugdafdeling van VMHC Spitsbergen bestaat uit zo’n 450 kinderen. Deze zijn verdeeld in diverse leeftijdscategorieën. Met sponsoring van een hele categorie kunt u zich als sponsor heel gericht tot een specifieke doelgroep richten. Hierin denken wij graag met u mee.

Extra in het zicht?
Wilt u extra in het zicht komen van onze leden en bezoekers, dan bieden wij een aantal aantrekkelijke uitbreidingen:
• Stoeptegel(s) hardsteen met gele gravure op Spit Boulevard € 250,- per tegel;
• Naamsvermelding op hockeydoel(en) € 250,- per doel;
• Dug-out(s), € 250,- per dug-out, per jaar;
• Clubhuissponsoring, nader met elkaar overeen te komen;
• Spitsweb-vermelding, inbegrepen;
• Spits-app promotion, nader met elkaar overeen te komen;
• Een nieuw en uniek platform om uw online website te promoten, via spits.klikplus.nl;
• Creatieve mogelijkheden om bijvoorbeeld uw logo op onze koffiebekers te printen.

Wij promoten uw online webshop
VMHC Spitsbergen is gaan samenwerken met een Veenendaalse startup, Klikplus.nl. Klikpus.nl is een digitaal platform waar de grote bekende online webshops vertegenwoordigd zijn. Woonwarenhuizen, kleding, maar ook online eten bestellen. Maar omdat wij onze site zelf beheren, spits.klikplus.nl, kunnen wij ook voorrang geven aan onze sponsors. Op deze manier promoot VMHC Spitsbergen uw online shop onder onze leden. Op deze manier kunnen wij uw merkwaarde vergroten en zorgen voor meer traffic op uw website.

Contactgegevens 
Mail voor meer informatie en/of toelichting naar de sponsorcommissie van VMHC: [email protected]