loginvolg ons: 
    Instagram
DAVELAAR SPORT - VASTE LEDENKORTING!
Op vertoon van onze Clubpas bij Davelaar Sport, een vate ledenkorting van 10% ! Ben je wel lid van VMHC Spitsbergen maar heb je nog geen Clubpas? Kom dan snel langs in onze winkel. Bij Davelaar Sport maken wij gelijk een pas voor je aan waarna je direct gebruik kunt maken van deze korting.

Davelaar Sport is al jaren de hockey specialist van Veenendaal. Wij zijn leverancier en kledingsponsor van het officiƫle clubtenue van V.M.H.C. Spitsbergen. Alle teams zijn voorzien van het nieuwe wedstrijdshirt. Daarnaast is er gekozen voor een officieel clublijn van Reece. Deze clublijn bestaat onder adnere uit rokjes, kousen en trainingspakken. Deze kunnen voorzien worden van een gratis V.M.H.C. logo.

Voor hockeykleding bent u ook bij Davelaar Sport aan het juiste adres als u geen lid bent van V.M.H.C. Spitsbergen. Er is een ruim assortiment in kousen, rokjes en trainingspakken van diverse merken. 

U heeft bij ons de keuze uit diverse topmerken hockeysticks, hockeyschoenen, hockeykleding en accessoires voor zeer scherpe prijzen. Alle grote hockeymerken zijn bij ons vertegenwoordigd.