loginvolg ons: 
    Instagram
Vacatures 
Bestuurslid Facilitaire Zaken
In verband met het aftreden van het bestuurslid Facilitaire Zaken zijn wij per direct op zoek naar een nieuw bestuurslid voor deze functie. 

Kerntaken voor deze functie:
 • Het regelen van alle zaken aangaande de accommodatie en in goede conditie houden van de accommodatie
 • Contacten met leveranciers
 • Onderhoudswerkzaamheden
 • Zorgdragen voor schoonmaak clubgebouw
 • Zorgdragen voor aankleding en sfeer clubgebouw
 • Regelgeving
Lijkt je dit een leuke uitdaging en wil je meer weten over wat de functie precies inhoudt? Neem dan contact op met onze secretaris Marc Koopmans via [email protected]Barcoach

Er is een schrijnend tekort aan Barcoaches, vandaar dat wij op zoek zijn naar versterking van ons team.

Een barcoach is de drijvende kracht achter de bar. Hij/zij zorgt voor de aansturing van de voor bardienst ingedeelde ouders/leden. Een belangrijke functie dus voor de continuïteit van de bar. En zoals het spreekwoord zegt....Vele handen maken licht werk.... 

Verras ons met je aanmelding en stuur deze vandaag nog naar [email protected]!


Vacature Vrijwilligerscoördinator (VWC)

VMHC Spitsbergen is met bijna 700 leden geen kleine hockeyclub meer. De groei van het ledenaantal zit vooral bij de jeugd. De inzet van vrijwilligers is voor VMHC Spitsbergen onmisbaar. Er is een constante behoefte aan enthousiaste betrokken vrijwilligers voor allerlei uiteenlopende activiteiten.. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan de bestaande vrijwilligers en om constant in contact te komen met nieuwe enthousiaste mensen die iets voor de vereniging willen en kunnen betekenen. Om de behoefte aan vrijwilligers binnen de vereniging en de beschikbaarheid van nieuwe vrijwilligers beter te stroomlijnen, is de nieuwe functie van Vrijwilligerscoördinator (VWC) in het leven geroepen. De VWC valt rechtstreeks onder het Bestuur.

Takenpakket

 • Het bestuur ondersteunen en adviseren op gebied van vrijwilligersbeleid
 • Inventariseren van de behoefte aan vrijwilligers binnen de hele club
 • Werven en selecteren van vrijwilligers onder alle (ouders van) leden
 • Aanspreekpunt voor alle zaken m.b.t. in de inzet van vrijwilligers
 • Verzorgen van de vrijwilligersadministratie i.s.m. de ledenadministratie
 • Communicatie verzorgen op het gebied van vrijwilligers(beleid)

Profiel

 • Organisatietalent
 • Netwerker
 • Communicatief vaardig
 • Sociaal
 • Creatief

Tijdsinvestering

Aangezien het een nieuwe functie betreft, is de tijdsinvestering een schatting. De verwachting is dat dit circa 2-4 uur per week zal zijn. Gezien de groei en omvang van de hockeyclub en het aantal vrijwilligers, kan deze rol van VWC ook als duofunctie worden ingevuld.

Interesse?

Als je interesse hebt in deze leuke nieuwe rol binnen VMHC Spitsbergen of als je meer info wilt, dan kun je contact nemen met Petra van Brakel en Geraldine Septer (voorzitters) via [email protected]VACATUREPENNINGMEESTER(ook als duofunctie in te vullen)

Onze vereniging is op zoek naar een nieuw bestuurslid. Ben je enthousiast en maatschappelijk betrokken en beschik je daarnaast ook over een goed financieel inzicht? Lees dan verder!

 

Als penningmeester beheer je de financiën van VMHC Spitsbergen. Samen met je mede bestuursleden ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de vereniging. De penningmeester is binnen het bestuur het financiële geweten. Je primaire verantwoordelijkheid is de gehele financiële administratie voor de vereniging, ondersteund door een administrateur voor betalingen en de contributie-inning.

 

Takenpakket

-Je draagt zorg voor het opstellen en bewaken van de begroting

-Je draagt zorg voor het opstellen van de jaarrekening en legt verantwoording af over het gevoerde beleid richting Kascommissie en Algemene Ledenvergadering

-Je ontwikkelt en implementeert budgetbeheer binnen de (commissie-) structuur van de vereniging

-Je ziet toe op de integriteit, effectiviteit en efficiency van de administratie

-Je onderhoudt contacten met externe partijen als banken, verzekeraars, KNHB en SportkaderNederland

 

Profiel

-Je hebt aantoonbare financiële kennis en ervaring

-Je hebt een heldere en verbindende visie met betrekking tot verenigingsactiviteiten

-Je bent communicatief vaardig (schriftelijk en mondeling)

-Je bent ca. 3/4 uur per week beschikbaar gedurende het hockeyseizoen

 

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en heb je interesse in deze mooie rol? Kom dan met ons samenwerken in het bestuur en neem voor 10 juni a.s. contact op met Petra van Brakel en Geraldine Septer (voorzitters) via [email protected] Ook voor meer informatie kun je ons uiteraard benaderen.
’t Is net werken bij de sponsorcommissie van VMHC Spitsbergen!

 De sponsorcommissie van VMHC Spitsbergen is een jong en enthousiast team dat opzoek is naar versterking. Ben je een ster in netwerken, heb je een hands-on mentaliteit en ben je gemiddeld 1 a 2 uur per week beschikbaar, dan zouden wij het leuk vinden dat je je bij ons aan sluit.

De sponsorcommissie zorgt ervoor dat er extra inkomsten gegenereerd worden die ten goede komen van onze mooie hockeyclub. Deze extra inkomsten geeft de vereniging de mogelijkheid om extra activiteiten te ontwikkelen voor onze leden en daar wordt toch iedereen blij van?

Heb je een groot netwerk of ben je een geboren ‘netwerker’ en zit je vol met waanzinnig gave ideeën, meld je dan snel aan via [email protected]

De sponsorcommissie