loginvolg ons: 
    Instagram
Sponsoring mogelijkheden 

Iedere sportclub is tegenwoordig naast contributie van haar leden afhankelijk van sponsoring. Dit geldt ook voor een club als VMHC Spitsbergen. De ontwikkeling van de sport heeft ervoor gezorgd dat geld noodzakelijk is om op niveau mee te kunnen draaien. Hockey behoort momenteel tot een van de snelst groeiende sporten in Nederland. De media besteden steeds meer aandacht aan de hoofdklasse competitie, de Euro Hockey League en aan de prestaties van onze nationale hockeydames en -heren. Men zal dan ook niet raar opkijken dat steeds meer toonaangevende bedrijven de hockeysport kiezen als platform voor hun zakelijke communicatie.

Voor sponsor mogelijkheden, download hier de sponsor leaflet.

Team & shirtsponsoring
Met onze hoofdsponsors Rabobank en Davelaar sport hebben we afgesproken dat het officiële shirt van VMHC Spitsbergen is voorzien van het logo van Rabobank en worden shirts door Davelaar verstrekt. Het sponsoren van team trainingspakken, tassen en kleding is natuurlijk mogelijk. Onze hoofdsponsor Davelaar bespreekt graag de mogelijkheden met u. De tegenprestaties worden met de sponsorcommissie besproken. Overigens geldt deze optie ook voor de overige jeugd- en seniorenteams. 

Adopteer een hele jeugdcategorie!
De jeugdafdeling van VMHC Spitsbergen bestaat uit zo’n 450 kinderen. Deze zijn verdeeld in diverse leeftijdscategorieën. Met sponsoring van een hele categorie kunt u zich als sponsor heel gericht tot een specifieke doelgroep richten. Hierin denken wij graag met u mee.

Branche exclusiviteit
Branche-exclusiviteit is voor veel sponsoren van belang. Onze sponsorcommissie beoordeelt aanvragen dan ook op dit aspect. Indien er zich een doublure voordoet, neemt de commissie contact op met beide partijen. Indien de ‘huidige’ sponsor bezwaar maakt tegen een nieuwe sponsor uit dezelfde branche, respecteren we dat en wijzen we de sponsoring af. Natuurlijk archiveren we de sponsoraanvraag en zodra zich een mogelijkheid voordoet, nemen we contact op.

Sponsor-contributies
Sponsoren kan in vele vormen. De meest laagdrempelige vorm van sponsoren begint bij het plaatsen van een reclamebord langs één van onze 3 hockeyvelden.• Veld 1 (Hoofdveld) 1.000 per twee borden, per jaar.
• Veld 2 (voorste lange zijde) 550 per bord, per jaar.
• Veld 2 (achterste lange zijde) 500 per bord, per jaar.
• Veld 3 (alle zijden) 450 per bord, per jaar.

Extra in het zicht?
Wilt u extra in het zicht komen van onze leden en bezoekers, dan bieden wij een aantal aantrekkelijke uitbreidingen:
• Stoeptegel(s) van blauw hardsteen en een gele gravure op Spit Boulevard  150,- per tegel, per jaar.
• Sponsordoek in frame bij de ingang van ons clubterrein  225,- per doek, per jaar. Max. 1 doek per sponsor.
• Naamsvermelding op hockeydoel(en)  250,- per doel, max. 2 doelen per sponsor.
• Dug-out(s),  250,- per dug-out, per jaar.
• Scorebord(en), nader met elkaar overeen te komen.
• Clubhuissponsoring, nader met elkaar overeen te komen.
• Narrowcasting,  75,- per maand.
• Spitsweb-vermelding, inbegrepen.
• Spits-app promotion, nader met elkaar overeen te komen.

VMHC Spitsbergen kan nog altijd extra sponsors gebruiken die met hun bijdrage de club helpen om onze sportieve prestaties verder uit te bouwen. Sportsponsoring is een zeer ‘sympathiek' instrument waarmee een bedrijf haar communicatiestrategie kan ondersteunen. Het stelt een bedrijf in staat om de bedrijfsnaam, het product, of de dienst dynamisch te presenteren, terwijl het bedrijf tevens een belangrijke rol speelt als supporter van de favoriete sportclub, of het team. Kortom, er is sprake van een wederzijds voordeel.

Mocht u interesse hebben om VMHC Spitsbergen te sponsoren dan zijn wij gaarne bereid om samen met u naar de mogelijkheden binnen de club te kijken, waarbij wij uitgaan van de belangen van zowel uw bedrijf als van onze eigen belangen.

Contactgegevens
Mail voor meer informatie en/of toelichting naar de sponsorcommissie van VMHC: [email protected].

Voor sponsor mogelijkheden, download hier de sponsor leaflet.