loginvolg ons: 
    Instagram
Richtlijnen 

VMHC Spitsbergen verwelkomt graag nieuwe kledingsponsors, bijvoorbeeld bedrijven die trainingspakken van een team willen leveren of zelfs een hele categorie teams willen sponsoren. Het is altijd leuk als een team er uniform en professioneel bij loopt en natuurlijk fijn dat er bedrijven zijn die daar financieel aan willen bijdragen!


In verband met het nieuw op te stellen sponsorbeleid en de algemeen geldende regels binnen onze club, zouden wij graag alle geïnteresseerden voor het sponsoren van kleding (voor, tijdens of na de wedstrijd) willen vragen altijd eerst contact op te nemen met de sponsorcommissie, zodat alle afspraken uniform kunnen worden vastgelegd. Elke vorm van kledingsponsoring, die zonder overleg met de sponsorcommissie wordt doorgevoerd, kan door de club worden geweigerd.


VMHC Spitsbergen heeft twee hoofdsponsors die een vorm van exclusiviteit hebben ten aanzien van wedstrijdkleding: Rabobank en Davelaar Sport.
Alleen deze bedrijven mogen hun bedrijfslogo op de officiële VMHC Spitsbergen wedstrijdshirts plaatsen.


Davelaar Sport is de exclusieve leverancier van de officiële VMHC Spitsbergen wedstrijd shirts, -sokken en alle overige kleding waar een VMHC Spitsbergen logo op wordt gedrukt.


Uiteraard juichen wij elk initiatief tot sponsoring enorm toe, zeker gezien de huidige tijd!
Neem voor meer informatie m.b.t. de richtlijnen en mogelijkheden contact op met de sponsorcommissie door een mail te sturen naar [email protected].