loginvolg ons: 
    Instagram
Teamsponsoring 

Regelmatig krijgt de sponsorcommissie vragen over hoe teams om moeten gaan met bijvoorbeeld de sponsoring van een trainingspak, hoody of tas. Deze uitingen van betrokkenheid juichen wij van harte toe. In principe zijn er geen regels verbonden aan dergelijke initiatieven. Om hier toch wat duidelijkheid in te scheppen heeft de sponsorcommissie de volgende werkwijze opgesteld.

Teamsponsoring

Uiteindelijk bepalen de (jouw) sponsoren waar jullie de nieuwe hockey-kleding gaan aanschaffen. Echter, VMHC Spitsbergen draagt in haar beleid uit dat: Bij iedere sponsoractiviteit er door de leden wordt nagedacht over het solidair ondersteunen van de lokale, Veenendaalse middenstand.

Stappenplan, marsroute:

  • Stel de gewenste set aan hockey-kleding samen die jij, door jouw sponsoren wenst aan te laten aanschaffen. Uiteraard niet m.b.t. het reguliere Spitsbergen veldtenue. Ons gele Spits-shirt als wel onze sokken en short/rokje dienen niet gebruikt te worden voor andere sponsoren. Die exclusiviteit is voorbehouden aan ons eigen clublogo en onze hoofdsponsor, Rabobank.
  • Op de door jullie uitgekozen teamkleding (bijv. hoodie, trainingsbroek, -jasje) ziet onze club graag, net als op de plaatsen van de reguliere tenues, ons clublogo terugkomen. Uiteraard is deze wens gebaseerd op clubtrots!
  • Vraag bij meerdere leveranciers voor zowel kleding als bedrukken, offertes op. In ieder geval ook bij onze hoofdsponsor, Davelaar Sport. De offertes dienen op artikelniveau hetzelfde te zijn. "Appels met appels vergelijken."
  • Davelaar Sport zal geen kleding bedrukken die elders is aangekocht. Heb je nog geen drukker voor de sponsor-, en clublogo's dan, bevelen wij onze clubsponsor Axent Reclame aan.

Sponsoren met prachtige initiatieven zoals het sponsoren van een geheel team, moeten wij ondersteunen, toejuichen en koesteren. Het spreekt voor zich dat de voorkeur van de sponsorcommissie uitgaat naar: (1) één van onze sponsoren en (2) de lokale, Veenendaalse middenstand. VMHC zal nooit eisen dat een team of sponsoren een 'dief van hun eigen portemonnee' moeten worden. Wij verlangen alleen een eerlijke kans voor onze clubsponsoren.

Contactgegevens                                                              
Mail voor meer informatie en/of toelichting naar de sponsorcommissie van VMHC: [email protected].

Voor sponsor mogelijkheden, download hier de sponsor leaflet.