loginvolg ons: 
    Instagram
Jongste Jeugd Algemeen 

Leden van 5 tot 10 jaar spelen in de Jongste Jeugd. De opbouw van de Jongste Jeugd is gebaseerd op leeftijd. 


Froggies
De 5-6 jarigen spelen bij de Froggies. Deze kinderen spelen nog geen wedstrijden en trainen buiten op het veld op woensdag van 15.30 tot 16.30 uur.

F-Jeugd(Benjamins)
Vanaf 7 jaar begin je echt methockey. Naast de training op woensdag van15.30u-16.30u, speel je ook wedstrijdjes in de vorm van een drie tegen drie competitie op zaterdag op 1/8 veld.

E-Jeugd
Vanaf je 8e jaar speel je in de E-tallen, je traint dan twee keer per week op woensdag en vrijdag van 16.30u-17.30u. Eerstejaars E spelers spelen in een team met 6 spelers (E6) wedstrijden op zaterdag op een kwart veld. De wedstrijden worden gespeeld in KNHB competitieverband, er zijn echter nog geen standen en ranglijsten. De tweedejaars E spelen in 8-tallen (E8) op een half veld en trainen ook twee keer per week op woensdag en vrijdag van 16.30u-17.30u.

Indelen in een team gebeurt pas nadat iemand lid is geworden en meestal valt dit na een schoolvakantie, wanneer er een nieuwe periode van wedstrijden aanbreekt. Spelers die zich aanmelden om bij VMHC Spitsbergen te komen hockeyen, worden eerst ingedeeld in de instroomgroep en daarna ingedeeld in een bestaand of nieuw team. Instroom in een team (E,F) zal na de zomer/herfst/kerst vakantie plaatsvinden.

Ouders kunnen worden ingeschakeld als ouderbegeleider/coach en worden bij uitwedstrijden geacht de kinderen te rijden volgens een rijschema. Het is gewoonte om na de wedstrijd samen met de tegenstander iets te drinken

Hockeyplezier en veiligheid is voor alle categorie├źn en teams de doelstelling, met als uitgangspunt dat spelers/speelsters meer plezier beleven in een team.

Ben je enthousiast geworden?
Kom dan gerust eens langs bij de training op woensdagmiddag bij VMHC Spitsbergen of mail voor meer informatie naar: [email protected]. Contactpersoon: Frederika Bolderman, 06 - 40 77 52 75. Om je direct aan te melden als lid klik hier.

Afmelden trainen
Voor de Jongste Jeugd geldt, dat zij afgemeld kunnen worden voor 14.00u met opgave van reden door een mail te sturen naar [email protected].

 
Agenda