loginvolg ons: 
    Instagram
Trimhockey 

Heb je nog nooit gehockeyd maar zou je het wel eens willen proberen? Of weer opstarten met hockey na een (te lange) (winter)stop? Dan is trimhockey vast wat voor jou. 


Bij trimhockey train je 1 keer per week samen met een groep enthousiastelingen variërend in hockeyervaring en leeftijd. De trainingen bestaan uit het werken aan de conditie, een aantal technische oefeningen en met als afsluiting meestal een partijtje. Na de training praten we nog wat na onder het genot van een kop koffie of thee.
Er wordt geen competitie gespeeld. Het gaat vooral om lekker anderhalf uur buiten in beweging te zijn met een stick en bal en vooral met elkaar.

 

Op dit moment is er alleen op de donderdagochtend een groep zeer enthousiaste dames actief als trimhockeyers.

De trimmers van VMHC Spitsbergen zijn vrouwen, beginners, oud hockeyers, ouders van kinderen die hockeyen, etc. De leeftijd ligt op dit moment tussen de 45 en 70 jaar,  maar jonger of ouder zijn uiteraard ook van harte welkom.

 

Iedereen is welkom ongeacht het niveau.

Er is op dit moment maar 1 trimgroep.


• Donderdagochtend van 9.00 uur tot 10.30 uur (Dames)Je kunt altijd drie keer gratis meetrainen voor je besluit om lid te worden. Het is absoluut niet nodig om hockeyervaring te hebben. Kom gerust eens met ons mee doen, dan merk je hoe ontzettend leuk hockey ook is voor volwassenen.

 

Meer informatie? Stuur een mail naar

[email protected].