loginvolg ons: 
    Instagram
Trimhockey 

Heb je nog nooit gehockeyd maar zou je het wel eens willen proberen? Of weer opstarten met hockey na een (te lange) (winter)stop? Dan is trimhockey vast wat voor jou.


De Trimmers van VMHC Spitsbergen zijn sportieve mannen en vrouwen, beginners, oud hockeyers, ouders van kinderen die hockeyen, etc. De leeftijd ligt globaal tussen 30- 55 jaar, maar jonger en ouder is uiteraard ook welkom.


Bij trimhockey train je 1 keer per week samen met een groep enthousiastelingen variërend in hockeyervaring en leeftijd. De trainingen bestaan uit het werken aan de conditie, een aantal technische oefeningen en eindigt meestal met een partijtje. Na de training praten we nog wat na onder het genot van….
Er wordt geen competitie gespeeld maar er worden af en toe oefenwedstrijden georganiseerd met trimhockeyers uit de omgeving. Het gaat vooral om lekker anderhalf uur buiten in beweging te zijn met een stick en bal en vooral met elkaar.


Iedereen is welkom ongeacht het niveau en er zijn 3 trimgroepen.


• Woensdagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur (Heren)
• Woensdagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur (Mixed Hockey -Dames en Heren)
• Donderdagochtend van 9.00 uur tot 10.30 uur (Dames)


Je kunt altijd drie keer gratis meetrainen voor je besluit om trimlid te worden. Het is absoluut niet nodig om hockeyervaring te hebben. Kom gerust eens met ons mee doen, dan merk je hoe ontzettend leuk hockey ook voor volwassenen is.


Meer informatie? Stuur een mail naar [email protected].

 
Agenda