loginvolg ons: 
    Instagram
Nieuwe sponsor | KNAP! Leren & Meer
Als hockeyverenging kunnen we niet zonder de steun van onze sponsoren. Wij zijn als club grotendeels afhankelijk van hun welkome financiële bijdragen.  Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij ons krachtig kunnen ‘binden’ met ondersteunende partijen die onze leden sterk ‘boeien.’ Met als resultaat een echte Win + Win = Winst! 

Graag stellen wij je voor aan onze nieuwe sponsorpartner: KNAP! Leren & Meer, studiebegeleidingsinstituut in Veenendaal. Een partner waar jij als lid zeker ook je voordeel mee kunt doen. KNAP! Leren & Meer gaat uit van ieders eigen talenten op het gebied van leren.  

Kennismaking 23 en 30 september a.s.
Maak persoonlijk kennis met het team van KNAP! Leren & Meer, op zaterdag 23 en 30 september. Op beide zaterdagen is het team van KNAP! Leren & Meer, tussen 10:00 uur en 13:00 uur op ons hockeycomplex aanwezig om je alles te vertellen over de studiebegeleiding die zij aanbieden.  

Kwaliteit en persoonlijke aandacht
KNAP! Leren & Meer is een studiebegeleidingsinstituut en heeft als belangrijkste kernwaarden kwaliteit en persoonlijke aandacht. KNAP! is opgericht met de overtuiging dat studiebegeleiding moet aansluiten op het individuele kind en zijn leerbehoeftes. Wij begeleiden en motiveren de leerlingen om uiteindelijk zelfstandig  hun schoolresultaten te verbeteren.
 
We bieden een breed pakket aan studiebegeleidingsdiensten voor alle niveaus en alle leerjaren. We werken met professionele begeleiders, psychologen en (ortho)pedagogen. 
I
De KNAP! locatie is bewust buiten de school gevestigd, zodat uw kind op weg naar KNAP! het hoofd leeg kan maken en met frisse energie kan beginnen aan het huiswerk. Er is een ruimte met woonkamergevoel, stiltelokalen, groepsruimtes en kleine ruimtes voor één-op-één begeleiding.

Meer informatie? Kijk op www.knapleren.nl 






 
 

terug naar vorige scherm