loginvolg ons: 
    Instagram
Kom naar de Volvo SpitsDrive Experience | 28 oktober 2017
Ben je ge-Spitst op de aanschaf en/of lease van een nieuwe auto en ben je geïnteresseerd in een Volvo-model? Lees dan snel verder!
 
Het Volvo ‘Driving Dutch Hockey’ initiatief gaan we op zaterdagmiddag 28 oktober speciaal richten op de leden en/of ouders/verzorgers van VMHC Spitsbergen. Ofwel, de ‘Volvo SpitsDrive Experience!’ Exclusief bij Volvo | Henk Scholten in Ede. 

Volvo's passie voor hockey 
Een belangrijke maatschappelijke doelstelling die Volvo Cars Nederland met passie nastreeft is, de brede (technische) ontwikkeling van Nederlands hockeytalent. Ook binnen VMHC Spitsbergen kunnen we, door middel van extra funding, meer gerichte aandacht aan onze jongste jeugd en jeugd teams besteden (t/m C). 

Rij Volvo en steun ons hockeytalent
Bij elke aangeschafte en/of geleasete Volvo (uitsluitend bij Henk Scholten in Ede) door onze leden en/of ouders/verzorgers van VMHC Spitsbergen, ontvangen wij via de Volvo Club Bonus van Volvo Cars Nederland, EUR 1.000 voor de ontwikkeling van ons eigen hockeytalent!  
 
Belangrijk! Wees niet gevreesd, de Club Bonus van EUR 1.000 is niet van invloed op jouw persoonlijke koop-, leaseonderhandeling (korting) met Volvo | Henk Scholten! 

Kortom, op zaterdagmiddag 28 oktober, onder het genot van een hapje en drankje, kun je in meerdere Volvo-modellen de ‘SpitsDrive Experience’ ervaren.
 
Inschrijven voor dit evenement is van belang om je hoogstpersoonlijk te kunnen verwelkomen. Kom je? Stuur dan een bericht naar: [email protected] en geef daarin het volgende aan:

Hoe laat mogen wij jou persoonlijk ontvangen en jouw gastheer zijn tijdens de proefrit(ten)? 

o    12:00u tot 13:00u
o    13:00u tot 14:00u
o    14:00u tot 15:00u
o    15:00u tot 15:00u
o    16:00u tot 17:00u 

Met hoeveel personen kom je? 

Heb je al een bepaalde voorkeur voor een Volvo-model? Of meerdere? 
Let op:
Alle bestuurders die deelnemen aan de proefritten dienen minimaal 25 jaar oud te zijn en dienen in het bezit te zijn van een geldig B-rijbewijs.
 
Sportieve groet! "The Bigger you Dream, the Bigger you Play… Own the Moment!”

Edgar Engel | Hockeyvereniging VMHC Spitsbergen
 
 

terug naar vorige scherm