loginvolg ons: 
    Instagram
KANDIDAATSTELLING | (Duo) Voorzitter Petra van Brakel & Geraldine Septer

Na een dreigende bestuurscrisis zijn we blij aan te kunnen kondigen dat Petra van Brakel en Geraldine Septer bereid zijn gezamenlijk de vacant gekomen rol van voorzitter van VMHC Spitsbergen op zich te nemen in een duo-functie. 

 

Petra (50 jaar) heeft 2 hockeyende kinderen. Zoon Lars speelt in de Jongens A1 en dochter Fleur speelt in de Meisjes B1 volgend seizoen. Voorheen is Petra jaren actief geweest binnen de club als o.a. voorzitter van de Jongste Jeugd- én Communicatiecommissie. Petra werkt fulltime bij een hightechbedrijf in de Automotive sector in Veenendaal en is daar verantwoordelijk voor het gehele HR beleid.

 

Geraldine (40 jaar) heeft 2 kinderen, waarvan de oudste, dochter Julia, in de Meisjes B1 gaat spelen en zoon Jasper is keeper en voetbalt bij GVVV. Ook Geraldine is teamlid en vervolgens voorzitter van de Jongste Jeugd Commissie geweest. Geraldine gaat het duovoorzitterschap van Spitsbergen combineren met haar fulltime job als Manager Private Banking bij Rabobank Utrecht en bestuurder van Rabo Women. 

 

Beide dames hebben eerder samengewerkt binnen de club en zijn gewend om met humor én focus aan organisaties te bouwen en teams te leiden. Hun aanpak is no-nonsense en bij voorkeur onconventioneel. Geraldine en Petra zullen na de zomervakantie aan de slag gaan. Tijdens de eerstkomende ALV zullen zij zich uitgebreid voorstellen en aangeven waar zij voor staan en gaan. We vertrouwen erop dat de Algemene Leden Vergadering deze voordracht zal steunen en hen zal benoemen. 

 

Het Bestuur

 
Bijlage: ALV Kandidaatstelling nieuwe duo-voorzitter(-s).docx
 

terug naar vorige scherm