loginvolg ons: 
    Instagram
Hockey is voor iedereen!

Bij VMHC Spitsbergen in Veenendaal kan iedereen terecht om lekker te hockeyen. Naast jeugd, junioren, senioren en veteranen, kent de vereniging ook het G-hockey. G-Hockey is bedoeld voor kinderen (vanaf acht jaar), jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking, een sociaal emotionele beperking, autisme of ADHD. Hierdoor kunnen zij samen spelen in een eigen team. Bij het G-hockey is alles er op gericht om de spelers binnen hun mogelijkheden plezier in een (team-) sport te laten ervaren.


G-hockeyers gezocht! 

Het G hockeyteam van VMHC Spitsbergen heeft momenteel 7 leden die allemaal vanaf het begin lid zijn. Helaas kunnen we dit jaar met dit aantal spelers geen competitiewedstrijden meer spelen. Graag willen wij weer meedoen met de regionale competitie. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe spelers.

Om te proeven of hockey wat voor je is, ben je welkom op een training op zaterdagochtend van 9-10 uur. Als je komt met sportschoenen en een trainingsbroek aan, kun je meteen meedoen. Een hockeystick hebben wij voor je.3

Mee sporten en lunchen met de veteranen!

Het G hockey is een volwaardig onderdeel bij VMHC Spitsbergen. Naast de wedstrijden en trainingen doen we nog meer leuke activiteiten. Zondag 30 september om 10:15 uur gaan we "inspelen” met de heren van het Heren Veteranen team om daarna samen met hen om 10:45 uur de tegenstander, HC Rijnvliet, een goede wedstrijd te wensen en na afloop samen een broodje te eten. Mocht je zin hebben, dan ben je van harte welkom om mee te doen. Meld je dan wel even aan via een email naar [email protected].

Meer weten: Kijk op op onze website of mail naar [email protected] voor vragen.

 
 

terug naar vorige scherm