loginvolg ons: 
    Instagram
Teus van de Scheur - tegel onthuld op 19 mei 11:45

Teus is op 5 september 2014 overleden aan de gevolgen van vasculaire dementie. Hij is 79 jaar geworden. Tot zijn 75e jaar heeft hij vele jaren als vrijwilliger voor zijn hockeyvereniging gewerkt. Menige taak heeft hij met ontzettend veel plezier uitgevoerd.

 

Als familie bewaren wij warme herinneringen aan Teus. Teus was een vriendelijke, zorgzame en opgewekte man. Wij denken dat velen binnen de hockeyvereniging Teus ook zo hebben gekend.

 

Teus was altijd te vinden op de hockeyclub. Hij hield de velden bij, zette de hoekvlaggen neer en was erg betrokken. Toen aan Teus werd gevraagd wat hij graag zou willen hebben, toen hij door de club in het zonnetje werd gezet, zei hij volmondig: "Een bladblazer, al die bladeren op het veld..”, niks vermoedend dat er iemand achter hem stond met zijn nieuwe bladblazer.

 

Voor kinderen had hij altijd een hockeybal om mee te spelen en vol trots moedigde hij zijn kleindochter ELKE wedstrijd aan. Teus was een erg betrokken vrijwilliger, met een hart voor de club.

 

Het is dan ook fantastisch dat hij zijn eigen tegel heeft gekregen op een plek waar hij graag was! We bedanken de hockeyvereniging en in het bijzonder Teus Nieboer voor deze mooie herinnering. Op ons verzoek wordt de steen op 19 mei onthuld door Alex de Jong. In het verleden hebben Teus en Alex op een fijne manier samengewerkt. Wij ervaren dit dan ook als een fijn gebaar van Alex.

 

Familie Van de Scheur.

 
 

terug naar vorige scherm