loginvolg ons: 
    Instagram
Aftreden voorzitters EXTRA ALV - 9 september 19:30
Beste leden, ouders van leden, vrijwilligers en andere betrokkenen,
 
In een eerder bericht hebben wij laten weten om onze bestuursfunctie van Voorzitter te beĆ«indigen. Daarom organiseren we een extra ALV op maandag 9 september om 19.30u in het clubhuis. Tijdens deze ingelaste ALV zullen wij een mondelinge toelichting geven op ons besluit. 

De agenda en de formele uitnodiging voor deze extra ALV maken we op een later tijdstip kenbaar, inclusief de omschrijvingen van de vacatures die in het bestuur ingevuld moeten gaan worden. 

Tot 9 september zullen wij onze bestuursfunctie naar wens en behoren blijven uitoefenen. Het is daarbij wel de bedoeling dat wij na de ALV onze functie zullen neerleggen. 

Wij vertrouwen erop dat anderen het stokje van ons over zullen nemen of één van de andere bestuursfuncties op willen pakken. Ons mailadres [email protected] staat hiervoor open.

Uiteraard doen wij er alles aan om een overgang naar een nieuwe voorzitter en een nieuw bestuur zo goed mogelijk te faciliteren en zullen wij datgene blijven doen wat van een goed bestuurder verwacht mag worden tot ons formele aftreden en decharge in de eerstvolgende extra ALV. Nieuwe initiatieven inclusief het jubileumfeest op 31 augustus a.s. gaan wij niet meer organiseren.

We zien u graag op de ALV op maandag 9 september om 19.30u in het clubhuis.

Hartelijke groet,

Petra van Brakel & Geraldine Septer
Voorzitters
 
 

terug naar vorige scherm