loginvolg ons: 
    Instagram
Nieuwsoverzicht
JONGSTE JEUGD

20-3-2019
Meiden 6E1 op bezoek bij hockeyclub Oranje Rood
 
Soms zijn er teams die op bezoek gaan bij andere clubs om eens naar een potje hoofdklasse hockey te kijken. Zo ook de de M6E1, zij hebben een mooi verslag gemaakt van hun zondag op bezoek bij Oranje Rood in Eindhoven. Verslag van een Hockeyzondag
Zondag 17 maart zijn wij (M6E1) naar een wedstrijd gaan kijken bij Heren 1 van Oranje Rood in de hoofdklasse heren. En in dat team zitten er ongeveer 6 in het Nederlandse elftal. En nog een in het Belgische elftal en een in het Oostenrijkse elftal en twee in het Pakistaanse elftal. Daar hebben wij naar de coach geluisterd en die zei vooraf dat het 4-1 zou worden. Daarna  gingen we naar de wedstrijd kijken en wonnen ze ook met 4-1 tegen klein Zwitserland. Daarna mocht  je nog allemaal vragen stellen en handtekeningen vragen. Andere kindjes mochten ook aan de hand van de spelers lopen toen ze het veld op liepen. Wij helaas niet. Je kreeg in de rust chips en aan het eind een broodje knakworst. Wij hadden ook nog span doeken gemaakt. En we moesten van de coach van Oranje Rood heel hard aan moedigen. Wij gingen op de hoogste tribune zitten maar de andere mensen gingen gewoon op de lage tribune zitten maar daar mochten wij ook zitten. We vonden het heel leuk.    
Groetjes van féline lieke grace lizzie mette juultje en juul (iris inge en joreen konden helaas niet).


Natuurlijk mochten ook de handtekeningen niet ontbreken!
 


 
ALGEMEEN

20-3-2019
Henk Scholten | Volvo breidt Hockey Clubbonus verder uit!
 

Zoals jullie ongetwijfeld weten is Henk Scholten Volvo sponsor van onze club. Een belangrijk onderdeel van de sponsoring komt voort uit de Hockey Clubbonus. Voor elke nieuwe Volvo, gekocht of geleased bij Henk Scholten door (de ouders van) een lid van onze club, ontvangt de club maar liefst EUR 1.000! 

MAAR ER IS NIEUWS!

Henk Scholten en Volvo breiden de Hockey Clubbonus nu verder uit! Vanaf nu is er ook een Hockey Clubbonus bij aanschaf van een gebruikte Volvo van het Volvo Selekt label; Een Volvo niet ouder dan 5 jaar en met maximaal 150.000km ervaring!  Voor elke Volvo Selekt aankoop ontvangt de club maar liefst EUR 500! 

Chris van Brenk van Henk Scholten over de uitbreiding van de Hockey Clubbonus. "We kregen wel vaker de vraag of de Hockey Clubbonus ook geldt bij aanschaf van een gebruikte Volvo. Nu dit door Volvo Car Nederland is besloten kijken we uit naar het moment dat we ook hiervan de eerste bonus kunnen uitkeren”. 

Over onze samenwerking:

Chris van Brenk  vervolgt: "Het past binnen het sponsorbeleid van Henk Scholten Volvo om met clubs samen te werken. We spreken liever niet van een sponsorovereenkomst maar van een samenwerkingsovereenkomst. We stellen ons de vraag: Waar kunnen we elkaar helpen en versterken. De club en wij als dealer hebben een aantal gezamenlijk doelstellingen. Ook wij vinden het belangrijk dat jeugd moet kunnen sporten. Wij zijn van mening dat je als bedrijf naast een winstoogmerk ook verantwoordelijkheid en betrokkenheid dient te tonen. Uiteraard verkopen we graag ons mooie product aan de leden of ouders van de jeugdleden, maar andere doelstellingen net zoals de club zijn daarbij zeker ook het tonen van maatschappelijke betrokkenheid en het vergroten van de naamsbekendheid.”

Bekijk nu alle occasions van Volvo dealer Henk Scholten!


 

21-3-2018
Nieuwe hockeyvisie: "Leer beter verdedigen!"
 
Een nieuwe Hockeyvisie staat online. Dit keer vertelt Michiel van der Struijk, oud-keeper en coach, je over verdedigende principes. Michiel ziet in de praktijk dat bij veel jonge spelers de essentie én juiste technieken van het verdedigen ondermaats en onderbelicht zijn. Maar wat is het belangrijkste verdedigende principe en wat voor oefeningen en spelvormen doe je op het trainingsveld? Je leest het hier.

Hockeyvisie is bedoeld voor iedereen die als opleider, trainer en/of coach actief is in de hockeysport binnen tophockey, breedtehockey, Jongste Jeugd en/of technisch management. In ieder artikel worden visies gedeeld, kanttekeningen geplaatst, nieuwe ontwikkelingen gemeld en wetenschappelijke onderbouwing aangeboden. Hockeyvisie is een uitgave van de KNHB, is onafhankelijk en wil alle kennis die beschikbaar is op het gebied van opleiden en coachen met liefhebbers delen.