loginvolg ons: 
    Instagram
Nieuwsoverzicht
JONGSTE JEUGD

16-2-2024
PEP TOERNOOI VOOR JONGSTE JEUGD OP ZATERDAG 29 JUNI 2024
 
Dit jaar organiseert VMHC Spitsbergen weer het traditionele Spitsies PEP toernooi voor jongens/ meisjes O8/O9/O10-teams op 29 juni. 

Bij genoeg aanmeldingen van O8-teams komt hier een aparte poule voor. Spel, plezier, en hockey staan centraal deze dag. Voor een lunch en diverse lekkernijen wordt gezorgd. Tevens zijn er prijzen voor de winnende teams, winnaar spelletjes competitie, en leukste mascotte. 

Inschrijfgeld O8 - € 100,00 per team (8 kinderen + 2 begeleiders). Voor iedere extra deelnemer rekenen wij € 10,00. 

Inschrijfgeld O10 - € 120,00 per team (10 kinderen + 2 begeleiders).
Voor iedere extra deelnemer rekenen wij € 10,00. 
Opgeven kan via [email protected]

Na inschrijving volgt meer informatie
 


ALGEMEEN

29-11-2023
Zaalhockey: Snel, tactisch en goed voor je techniek!
 

Hé hockeyfans!

Wie zegt dat hockey alleen voor de zomer is? Zaalhockey is die coole variant die het hele jaar door wat extra pit aan je spel toevoegt. En weet je wat het beste is? Het is niet alleen mega leuk, maar het geeft ook een serieuze boost aan je hockeyvaardigheden. Hier zijn een paar redenen waarom zaalhockey jouw geheime wapen kan zijn voor het verbeteren van je moves! vanaf 9 december slaan de teams van VMHC Spitsbergen af in de zaal, en we delen graag met je waarom je daar zin in moet hebben!

1. Blitz Beslissingen 🚀

Zaalhockey is als een versnelling hoger schakelen. Je hebt minder ruimte en meer actie, wat betekent dat je razendsnelle beslissingen moet nemen. Het is als een soort hockey-schaken. Die snelle hersenactiviteit vertaalt zich niet alleen naar de zaal, maar het maakt je ook een tactisch genie op het veld buiten.

2. Stick Magie 🎩✨

In de zaal heb je niet de luxe van een eindeloos veld. Je moet die stick als een tovenaar hanteren om de bal onder controle te houden. Het is als een intensieve stickhandling-workout. En raad eens? Die verfijnde balbeheersing maakt je een rockstar als je weer op het grote veld staat.

3. Turbo Snelheid 🏃💨

De zaal is compact, wat betekent dat je constant in beweging moet zijn. Het is als een hockeysprint-marathon. En we weten allemaal dat een snellere speler een betere speler is. Dus, zaalhockey is jouw geheime formule voor een bliksemsnelle gameplay.

4. Slimme Tactics 🤓📚

Met beperkte ruimte wordt je tactisch denken serieus uitgedaagd. Je moet voortdurend nadenken over je positie, die van je teamgenoten en hoe je die tegenstanders gaat foppen. Het is als een mentale workout voor je hockeybrein. En geloof me, die slimme moves neem je mee naar het buitenveld.

5. Teamwork Vibes 🤝🚀

In de zaal kun je niet alleen spelen. Teamwork is de sleutel. Je moet harmonieus dansen met je teamgenoten om de tegenstander te slim af te zijn. Het bouwt niet alleen geweldige communicatie skills op, maar het maakt ook van jou en je team een onverslaanbare eenheid.

Dus, waar wacht je nog op? Trek die zaalschoenen aan, pak die stick en dompel jezelf onder in de magie van zaalhockey. Het is niet alleen een spel; het is een avontuur dat je vaardigheden naar nieuwe hoogten tilt. Happy hockeying! 🏑🔥