loginvolg ons: 
    Instagram
Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

28-4-2019
Teus van de Scheur - tegel onthuld op 19 mei 11:45
 

Teus is op 5 september 2014 overleden aan de gevolgen van vasculaire dementie. Hij is 79 jaar geworden. Tot zijn 75e jaar heeft hij vele jaren als vrijwilliger voor zijn hockeyvereniging gewerkt. Menige taak heeft hij met ontzettend veel plezier uitgevoerd.

 

Als familie bewaren wij warme herinneringen aan Teus. Teus was een vriendelijke, zorgzame en opgewekte man. Wij denken dat velen binnen de hockeyvereniging Teus ook zo hebben gekend.

 

Teus was altijd te vinden op de hockeyclub. Hij hield de velden bij, zette de hoekvlaggen neer en was erg betrokken. Toen aan Teus werd gevraagd wat hij graag zou willen hebben, toen hij door de club in het zonnetje werd gezet, zei hij volmondig: "Een bladblazer, al die bladeren op het veld..”, niks vermoedend dat er iemand achter hem stond met zijn nieuwe bladblazer.

 

Voor kinderen had hij altijd een hockeybal om mee te spelen en vol trots moedigde hij zijn kleindochter ELKE wedstrijd aan. Teus was een erg betrokken vrijwilliger, met een hart voor de club.

 

Het is dan ook fantastisch dat hij zijn eigen tegel heeft gekregen op een plek waar hij graag was! We bedanken de hockeyvereniging en in het bijzonder Teus Nieboer voor deze mooie herinnering. Op ons verzoek wordt de steen op 19 mei onthuld door Alex de Jong. In het verleden hebben Teus en Alex op een fijne manier samengewerkt. Wij ervaren dit dan ook als een fijn gebaar van Alex.

 

Familie Van de Scheur.

 

17-4-2019
DONDERDAG 30 MEI HEMELVAARTSDAG
 
DATUM: DONDERDAG 30 MEI (HEMELVAARTSDAG) 2019
TIJDSTIP: 9.30 UUR – 16.30 UUR
LOCATIE: VMHC SPITSBERGEN

WIE KAN ER MEE DOEN?
Iedereen kan mee doen. Of je nu 4, 24, 64 of 94 jaar oud bent. Het Familie toernooi is er niet alleen voor alle leden maar ook niet-leden van Spitsbergen zijn welkom. Eigenlijk gewoon iedereen die zin heeft in een leuke, gezellige én sportieve dag. Dus vraag je opa/oma, vader/moeder, vriend of vriendin etc om mee te doen! 

HOE KAN IK MEE DOEN?
Tijdens het toernooi zullen teams van minimaal 6 deelnemers tegen elkaar spelen in partijtje van 6 tegen 6. Elk team moet een leider hebben die als aanspreekpunt tevens verantwoordelijk is voor het team. Inschrijven kan door het ingevulde aanmeldformulier vóór 17 mei 2019 te mailen naar: [email protected]. Het inschrijfgeld is 6,50 euro per persoon. Hiervoor krijg je koffie/thee/ranja bij de start van het toernooi en een lunch. 

WAT MOET IK AAN?
Uiteraard is het voor elke deelnemer aan te raden om sportschoenen, gebitsbescherming en scheenbeschermers te dragen. Maar zorg ook dat je als team op een ludieke wijze herkenbaar bent. Doe je dit op een originele manier dan maak je ook nog eens kans op de prijs voor het BEST VERKLEDE TEAM 2019.

GEZOCHT EHBO-ERS?
Om het toernooi goed te kunnen laten verlopen zijn wij op zoek naar EHBO-ers die tijdens de dag beschikbaar zijn om hulp te verlenen indien nodig. Aanmelden kan via [email protected] 

WIE BAKT DE SPITSBERGER TAART VAN 2019? 
Ook dit toernooi weer kun je met je zelfgebakken (of gekochte) taart mee dingen naar de felbegeerde titel SPITSBERGER TAART VAN HET JAAR. 

MELD JE SNEL AAN MET BIJGAAND INVULFORMULIER.
 22-3-2019
Nieuwsbrief VMHC Spitsbergen
 


De nieuwsbrief van VMHC Spitsbergen is weer verschenen, met in deze nieuwsbrief verder onder meer aandacht voor:


  • Nieuw clubtenue is in aantocht
  • Praat en denk met ons mee over hockeytechnisch beleid op vrijdagavond 12 april
  • Collecte door en voor G-Hockeyers voor Fonds Gehandicaptensport
  • Sponsor worden? Graag!
  • Lucratief bijbaantje? Geef je op voor de scheidsrechterspoule!
  • SAVE THE DATE: 31 augustus kick off en clubfeest voor alle leden

Bekijk de nieuwsbrief, klik hier.


 

20-3-2019
Henk Scholten | Volvo breidt Hockey Clubbonus verder uit!
 

Zoals jullie ongetwijfeld weten is Henk Scholten Volvo sponsor van onze club. Een belangrijk onderdeel van de sponsoring komt voort uit de Hockey Clubbonus. Voor elke nieuwe Volvo, gekocht of geleased bij Henk Scholten door (de ouders van) een lid van onze club, ontvangt de club maar liefst EUR 1.000! 

MAAR ER IS NIEUWS!

Henk Scholten en Volvo breiden de Hockey Clubbonus nu verder uit! Vanaf nu is er ook een Hockey Clubbonus bij aanschaf van een gebruikte Volvo van het Volvo Selekt label; Een Volvo niet ouder dan 5 jaar en met maximaal 150.000km ervaring!  Voor elke Volvo Selekt aankoop ontvangt de club maar liefst EUR 500! 

Chris van Brenk van Henk Scholten over de uitbreiding van de Hockey Clubbonus. "We kregen wel vaker de vraag of de Hockey Clubbonus ook geldt bij aanschaf van een gebruikte Volvo. Nu dit door Volvo Car Nederland is besloten kijken we uit naar het moment dat we ook hiervan de eerste bonus kunnen uitkeren”. 

Over onze samenwerking:

Chris van Brenk  vervolgt: "Het past binnen het sponsorbeleid van Henk Scholten Volvo om met clubs samen te werken. We spreken liever niet van een sponsorovereenkomst maar van een samenwerkingsovereenkomst. We stellen ons de vraag: Waar kunnen we elkaar helpen en versterken. De club en wij als dealer hebben een aantal gezamenlijk doelstellingen. Ook wij vinden het belangrijk dat jeugd moet kunnen sporten. Wij zijn van mening dat je als bedrijf naast een winstoogmerk ook verantwoordelijkheid en betrokkenheid dient te tonen. Uiteraard verkopen we graag ons mooie product aan de leden of ouders van de jeugdleden, maar andere doelstellingen net zoals de club zijn daarbij zeker ook het tonen van maatschappelijke betrokkenheid en het vergroten van de naamsbekendheid.”

Bekijk nu alle occasions van Volvo dealer Henk Scholten!


 

21-3-2018
Nieuwe hockeyvisie: "Leer beter verdedigen!"
 
Een nieuwe Hockeyvisie staat online. Dit keer vertelt Michiel van der Struijk, oud-keeper en coach, je over verdedigende principes. Michiel ziet in de praktijk dat bij veel jonge spelers de essentie én juiste technieken van het verdedigen ondermaats en onderbelicht zijn. Maar wat is het belangrijkste verdedigende principe en wat voor oefeningen en spelvormen doe je op het trainingsveld? Je leest het hier.

Hockeyvisie is bedoeld voor iedereen die als opleider, trainer en/of coach actief is in de hockeysport binnen tophockey, breedtehockey, Jongste Jeugd en/of technisch management. In ieder artikel worden visies gedeeld, kanttekeningen geplaatst, nieuwe ontwikkelingen gemeld en wetenschappelijke onderbouwing aangeboden. Hockeyvisie is een uitgave van de KNHB, is onafhankelijk en wil alle kennis die beschikbaar is op het gebied van opleiden en coachen met liefhebbers delen.