loginvolg ons: 
    Instagram
Nieuwsoverzicht
JONGSTE JEUGD

1-11-2019
HET SINTERKLAAS FEEST
 

Nu dagen weer kort worden en het weer guur, is er bericht gekomen uit Spanje 🇪🇸. Sint heeft zijn Pieten opdracht gegeven om de pakjesboot klaar te maken voor de oversteek naar Nederland. Het geluk lacht ons toe, want 16 november komt de Sint aan in Nederland, en 24 november zal hij ons vereren met een bezoek.

 

Deze dag zullen onze jongste jeugdleden met 1 introducé(vriendje, vriendinnetje, broertje, zusje) mogen genieten van de aanwezigheid van Sint en zijn Pieten.

 

Er zullen spelletjes gedaan worden, liedjes gezongen, en uiteraard cadeautjes worden uitgepakt.

 

Speel je bij de Funckey, Froggies, Fjes, E6-tallen? Dan kun je je tot zondag 17 november individueel opgeven via de bijgevoegde link. Je mag ook een e-mail sturen naar [email protected] met daarin de vermelding van jouw naam en team waarje in speelt. Deelname is 6,- per kind (incl. kado, lekkernijen en drinken) Betaling dient uiterlijk zondag 17 november te zijn ontvangen op rekeningnummer NL50RABO0309383080 t.n.v. AC Commissie VMHC Spitsbergen. Zodra we de betaling ontvangen hebben, sturen wij je een bevestigingsmail.

 

Wij hopen op een grote opkomst.

 

Met feestelijke groeten,

 

Activiteiten Commissie VMHC Spitsbergen

 19-8-2019
HERFST HOCKEY CLINIC
 

In de herfstvakantie organiseert onze vereniging Spitsbergen in samenwerking met Davelaar Sport en Dita op 24 en 25 oktober voor de vijfde keer een  hockey clinic/kamp voor jullie.

 

Wat is er nu leuker dan twee dagen lang bezig te zijn met jullie sport en veel trucjes te leren van jullie  trainers.

Hockeyvereniging Spitsbergen is trots om dit weer voor jullie te mogen  organiseren.

Wat gaan we allemaal doen? Naast een aantal technische en balvaardige oefeningen en wedstrijden zijn er ook leuke spelletjes die met hockey te maken hebben: zoals knotshockey, wie is de mol en nog vele andere leuke spelletjes en verrassingen. Vrijdag is de "Doe raar met je haar dag.”
Hiernaast zijn er ook bekende hockeyers aanwezig
Powered by DITA. Dus op de foto met je helden.
Spitsbergen verzorgt uiteraard op beide dagen  een lekkere lunch en de hele dag is er gratis drinken voor jullie.

Je wordt ingedeeld bij je leeftijdsgenoten. Ook kun je natuurlijk met je hele team inschrijven, of vriendjes/ vriendinnetjes opgeven, waar je bij in het groepje wil. Een introducee met hockeyachtergrond is ook welkom.

We hopen dat jullie allemaal willen deelnemen aan dit hockeykamp en dat je met veel plezier kunt terugkijken op twee mooie dagen, waarbij je veel hebt geleerd.

De kosten bedragen 45,00 euro voor leden en 50,00 euro voor niet leden inclusief twee maal een lunch, drinken en een vaantje als herinnering. Dit zal geheel ten goede komen aan de vereniging.
De kampdagen beginnen om 10.00 uur ( inloop vanaf 9.30) en duren tot 15.30 uur.

Mochten er ouders willen helpen met de lunch of een poosje achter de bar, zet dit dan bij opmerkingen bij de inschrijving.

Wij jij ook meedoen en twee leuke dagen op de vereniging meemaken?

Schrijf je dan in voor 10 oktober. Laat door je ouders onderstaande gegevens invullen en stuur deze naar op naar dit emailadres:


We vragen je ouders om de deelnamekosten over te boeken naar onderstaand rekeningnummer (Rabobank NL50RABO0309383080 VMHC Spitsbergen)o.v.v je naam en team.

Tot ziens op ons Davelaar Sport Hockeykamp
 
ALGEMEEN

20-3-2019
Henk Scholten | Volvo breidt Hockey Clubbonus verder uit!
 

Zoals jullie ongetwijfeld weten is Henk Scholten Volvo sponsor van onze club. Een belangrijk onderdeel van de sponsoring komt voort uit de Hockey Clubbonus. Voor elke nieuwe Volvo, gekocht of geleased bij Henk Scholten door (de ouders van) een lid van onze club, ontvangt de club maar liefst EUR 1.000! 

MAAR ER IS NIEUWS!

Henk Scholten en Volvo breiden de Hockey Clubbonus nu verder uit! Vanaf nu is er ook een Hockey Clubbonus bij aanschaf van een gebruikte Volvo van het Volvo Selekt label; Een Volvo niet ouder dan 5 jaar en met maximaal 150.000km ervaring!  Voor elke Volvo Selekt aankoop ontvangt de club maar liefst EUR 500! 

Chris van Brenk van Henk Scholten over de uitbreiding van de Hockey Clubbonus. "We kregen wel vaker de vraag of de Hockey Clubbonus ook geldt bij aanschaf van een gebruikte Volvo. Nu dit door Volvo Car Nederland is besloten kijken we uit naar het moment dat we ook hiervan de eerste bonus kunnen uitkeren”. 

Over onze samenwerking:

Chris van Brenk  vervolgt: "Het past binnen het sponsorbeleid van Henk Scholten Volvo om met clubs samen te werken. We spreken liever niet van een sponsorovereenkomst maar van een samenwerkingsovereenkomst. We stellen ons de vraag: Waar kunnen we elkaar helpen en versterken. De club en wij als dealer hebben een aantal gezamenlijk doelstellingen. Ook wij vinden het belangrijk dat jeugd moet kunnen sporten. Wij zijn van mening dat je als bedrijf naast een winstoogmerk ook verantwoordelijkheid en betrokkenheid dient te tonen. Uiteraard verkopen we graag ons mooie product aan de leden of ouders van de jeugdleden, maar andere doelstellingen net zoals de club zijn daarbij zeker ook het tonen van maatschappelijke betrokkenheid en het vergroten van de naamsbekendheid.”

Bekijk nu alle occasions van Volvo dealer Henk Scholten!