loginvolg ons: 
    Instagram
Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

28-9-2020
Grote Club Actie 2020!
 
Grote clubactie!
Heb je de verkoper aan de deur gemist??
Het steunen van de club kan ook via deze link

Superlot
Een superlot kopen met het elftal of je familie/ bedrijf kan ook, klik op dan deze link superlot grote clubactie . Hiermee maak je 50x kans op mooie prijzen! Een superlot kost € 150,-. 

Prijzen
Natuurlijk zijn er dit jaar weer mooie prijzen te winnen, waaronder:
1e prijs: € 100.000,-
2e prijs: Auto Seat Mii Electric, 
3e prijs: reischeque luxe campingvakantie met vacansoleil twv €2.500,- 

30-8-2020
Trainingsschema seizoen 2020-2021 aangepast!
 
Beste leden,

Doordat wij genoodzaakt waren enkele aanpassingen door te voeren in het trainingsschema kan het zijn dat teams op andere dagen/tijden trainen.

Kijk goed in het schema wanneer je training hebt. Dit schema gaat vanaf morgen (maandag 31 augustus) in.

Mochten er nog vragen zijn dan horen wij dat graag. [email protected]

Met sportieve groeten,

Technische Commissie
 24-8-2020
In de herfstvakantie organiseert onze vereniging Spitsbergen in samenwerking met Davelaar Sport en Dita op 22 en 23 oktober voor de zesde keer een hockeyclinic/kamp voor jullie!
 

In de herfstvakantie organiseert onze vereniging Spitsbergen in samenwerking met Davelaar Sport en Dita op 22 en 23 oktober voor de zesde keer een  hockey clinic/kamp voor jullie. 

 

Wat is er nu leuker dan twee dagen lang bezig te zijn met jullie sport en veel trucjes te leren van jullie  trainers.

Hockeyvereniging Spitsbergen is trots om dit weer voor jullie te mogen  organiseren.

Wat gaan we allemaal doen? Naast een aantal technische en balvaardige oefeningen en wedstrijden zijn er ook leuke spelletjes die met hockey te maken hebben: zoals knotshockey, wie is de mol en nog vele andere leuke spelletjes en verrassingen. Vrijdag is de "Doe raar met je haar dag.”
Hiernaast zijn er ook bekende hockeyers aanwezig
Powered by DITA. Dus op de foto met je helden.
Spitsbergen verzorgt uiteraard op beide dagen  een lekkere lunch en de hele dag is er gratis drinken voor jullie.

Je wordt ingedeeld bij je leeftijdsgenoten. Ook kun je natuurlijk met je hele team inschrijven, of vriendjes/ vriendinnetjes opgeven, waar je bij in het groepje wil. Een introducee met hockeyachtergrond is ook welkom.

We hopen dat jullie allemaal willen deelnemen aan dit hockeykamp en dat je met veel plezier kunt terugkijken op twee mooie dagen, waarbij je veel hebt geleerd.

De kosten bedragen 45,00 euro voor leden en 50,00 euro voor niet leden inclusief twee maal een lunch, drinken en een vaantje als herinnering. Dit zal geheel ten goede komen aan de vereniging.
De kampdagen beginnen om 10.00 uur ( inloop vanaf 9.30) en duren tot 15.30 uur. Dit bedrag kan worden overgemaakt naar: NL 50 RABO 0309 3830 80.

Mochten er ouders willen helpen met de lunch of een poosje achter de bar, zet dit dan bij opmerkingen bij de inschrijving.

Opgeven kan door een mail te sturen naar Teus Nieboer: [email protected]
Graag bij opgeven de volgende gegevens vermelden:
- Naam kind
- Telefoonnummer
- Contactpersoon 1
- Contactpersoon 2
- Naam/namen bij wie je in het groepje wilt
- Eventuele allergiën?
- Kunt u eventueel helpen?


 

20-3-2019
Henk Scholten | Volvo breidt Hockey Clubbonus verder uit!
 

Zoals jullie ongetwijfeld weten is Henk Scholten Volvo sponsor van onze club. Een belangrijk onderdeel van de sponsoring komt voort uit de Hockey Clubbonus. Voor elke nieuwe Volvo, gekocht of geleased bij Henk Scholten door (de ouders van) een lid van onze club, ontvangt de club maar liefst EUR 1.000! 

MAAR ER IS NIEUWS!

Henk Scholten en Volvo breiden de Hockey Clubbonus nu verder uit! Vanaf nu is er ook een Hockey Clubbonus bij aanschaf van een gebruikte Volvo van het Volvo Selekt label; Een Volvo niet ouder dan 5 jaar en met maximaal 150.000km ervaring!  Voor elke Volvo Selekt aankoop ontvangt de club maar liefst EUR 500! 

Chris van Brenk van Henk Scholten over de uitbreiding van de Hockey Clubbonus. "We kregen wel vaker de vraag of de Hockey Clubbonus ook geldt bij aanschaf van een gebruikte Volvo. Nu dit door Volvo Car Nederland is besloten kijken we uit naar het moment dat we ook hiervan de eerste bonus kunnen uitkeren”. 

Over onze samenwerking:

Chris van Brenk  vervolgt: "Het past binnen het sponsorbeleid van Henk Scholten Volvo om met clubs samen te werken. We spreken liever niet van een sponsorovereenkomst maar van een samenwerkingsovereenkomst. We stellen ons de vraag: Waar kunnen we elkaar helpen en versterken. De club en wij als dealer hebben een aantal gezamenlijk doelstellingen. Ook wij vinden het belangrijk dat jeugd moet kunnen sporten. Wij zijn van mening dat je als bedrijf naast een winstoogmerk ook verantwoordelijkheid en betrokkenheid dient te tonen. Uiteraard verkopen we graag ons mooie product aan de leden of ouders van de jeugdleden, maar andere doelstellingen net zoals de club zijn daarbij zeker ook het tonen van maatschappelijke betrokkenheid en het vergroten van de naamsbekendheid.”

Bekijk nu alle occasions van Volvo dealer Henk Scholten!