loginvolg ons: 
    Instagram
Nieuwsoverzicht
JUNIOREN

19-10-2018
Fortnite 2.0 by Spits (Lasergamen)
 

Zou jij FORTNITE ook zo graag een keer in real life willen meemaken? Het kan: 24 november (18:30 - 22:00). We transformeren de hockeyclub voor één avond in een heus "FORTNITE' eiland. Compleet met lasers, obstakels en rook. En dat allemaal in het donker... Durf jij het aan?


En mocht je honger krijgen, dan kan je je eigen hamburger 'bouwen': Build your own Burger. Nu de kans om je hamburger naar eigen smaak samen te stellen. Er is trouwens ook friet en frisdrank. Kortom, alle ingrediënten voor een topavond, natúúrlijk bij VMHC Spitsbergen.


Het FORTNITE event is speciaal bedoeld voor de Junioren (a,b,c en d) 


Kosten? 10,- all in.

Heb jij al een tactiek in gedachten om de beste te worden met Lasergame? Geef je dan nu op via onderstaande link: https://bit.ly/2RWkI3W 


Bijlage: Fortnite.jpeg

15-10-2018
Schoolhockey toernooi
 

Aankomende woensdag is het weer zo ver en komen er weer verschillende scholen bij ons sporten. Ook dit jaar zal er weer een hoop op het spel staan het is namelijk weer tijd voor het jaarlijkse School Hockey Toernooi! Er wordt gestreden tussen 10 verschillende scholen, tussen 43 verschillende teams en er zijn meer dan 300 kinderen aanwezig! Dit is een enorme opkomst waar wij als club zeer trots op zijn! De afgelopen weken is er al hard getraind door de verschillende scholen op ons mooie sportcomplex.

Om het zo veilig mogelijk te laten verlopen hebben wij de krachten gebundeld met Orthodontisten praktijk Veenendaal die voor de bitjes heeft gezorgd! Hier zijn wij als club natuurlijk enorm blij mee en willen de orthodontistenpraktijk daarom nogmaals bedanken voor deze actie!

Naast dat er gehockeyd wordt zijn er ook nog verschillende andere activiteiten te beleven op de club. Waaronder een Klimmuur van Outline Travel, een stormbaan en verschillende luchtkussens!

 

Wij hebben er enorm veel zin in! Jullie ook?

 
ALGEMEEN

14-11-2018
Auping Plaza Ede is jarig!
 

Wie jarig is trakteert! Onze hoofdsponsor; Auping viert vandaag hun 10 jarige bestaan! Bij een besteding van €2500 krijg je nu een dekbed- en kussenpakket cadeau t.w.v €507-,.

Vergeet ook niet dat Auping het gehele jaar door een speciale korting heeft voor leden van VMHC Spitsbergen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je VMHC/Auping pas op te halen in het clubhuis!

 14-11-2018
Zaaltrainingsschema seizoen 2018-2019
 
Beste leden,

Bijgevoegd treffen jullie het zaaltrainingsschema seizoen 2018-2019 aan. Ieder team traint 1x in de zaal en 1x op het veld. Het zaaltrainingsschema wordt nog ingevoerd in de agenda in de app. Echter het bijgevoegde excelschema is leidend.

De zaaltrainingen zullen starten vanaf aanstaande maandag 19 november. Het weekend van 1 en 2 december start de zaalcompetitie. De zaalcompetitie is te bekijken op de website van de KNHB, onder standenmotor.

Mochten er naar aanleiding van het zaaltrainingsschema nog vragen of opmerkingen zijn dan kan je, kunt u deze stellen door een mail te sturen naar [email protected]

Met sportieve groeten,

Zaalcommissie
 8-11-2018
Contributie betalen ClubCollect
 

Beste leden,

De afgelopen tijd is het bestuur druk bezig geweest met uitzoeken hoe we bepaalde zaken kunnen verbeteren. Contributie innen is iets wat toch wel lastig is en ons veel tijd kost. Om dat op te lossen gaan we vanaf aankomend seizoen samenwerken met ClubCollect. Zij hebben een systeem ontwikkeld dat een aantal dingen automatiseert zoals het versturen van betaalverzoeken. Voor zowel de club als de leden zijn er veel voordelen.

Wat gaat er veranderen?

ClubCollect is geen incassobureau, maar een ondersteunend middel voor onze club om ervoor te zorgen dat contributie innen makkelijker gaat. Aan het begin van het seizoen ontvangt ieder lid een betaalverzoek via e-mail, sms en/of per post. Hierin staat een link waarmee je op jouw persoonlijke betaalpagina komt. Op deze pagina moet je een betaalkeuze maken: hier kan je kiezen tussen betalen in termijnen en om de gehele contributie ineens te betalen. Als je ineens betaalt heb je de keuze tussen een betaling via iDEAL en via automatische incasso. Bij de keuze om in termijnen te betalen gaan de betalingen altijd via automatische incasso en wordter een kleine administratieve bijdrage in rekening gebracht. Voorafgaand aan iedere afschrijving krijg je een aankondiging zodat je altijd netjes op de hoogte bent en ervoor kan zorgen dat er voldoende saldo op je rekening staat.

Er zullen enkele persoonsgegevens zoals je adres, e-mailadres en telefoonnummer worden gedeeld met ClubCollect. Dit is nodig om de betaalverzoeken te kunnen versturen. De persoonsgegevens zullen nooit worden verspreid of worden gebruikt voor commerciële doeleinden en zijn alleen zichtbaar voor de penningmeester. Het delen van de persoonsgegevens zal geheel conform de vereisten zijn onder de Wet Bescherming Persoonsgegevens (artikel 8 onder b Wbp).

Wij zijn erg blij met deze stap in de goede richting. Voor meer informatie kunnen jullie terecht op www.clubcollect.com/nl/members. Als jullie hier vragen over hebben, kunnen jullie de penningmeester altijd even benaderen. Ook als er tijdens het werken met ClubCollect vragen zijn staan zowel de penningmeester als ClubCollect hier altijd voor open.

Met vriendelijke groet, 

Het bestuur

 

1-9-2018
Auping Plaza Ede - Sponsort jouw rust én steunt VMHC Spitsbergen!
 
Auping Plaza Ede biedt jou én VMHC Spitsbergen nu een uniek voordeel. Je ontvangt met de Auping Plaza pas namelijk het hele hockeyseizoen 10% voordeel op de gehele Auping collectie bij jouw Auping Plaza in Ede. En daarmee sponsor je ook meteen jouw club, want Auping Plaza Ede doneert 5% van jouw aankoopbedrag in de kas van jouw hockeyclub. Dat is dus dubbelop scoren!

Hoe werkt de Auping hockeyvoordeel pas? De Auping hockeyvoordeel pas ontvang je en/of is in ons clubhuis verkrijgbaar, omdat je lid bent van VMHC Spitsbergen en is geldig in het hele hockeyseizoen. 

Ontvang bij Auping Plaza Ede 10% voordeel op het gehele Auping assortiment. 

Loopt er op het moment van jouw aankoop een tijdelijke Auping-actie, dan ontvang je daar bovenop nog eens 5% extra pasvoordeel**. De pas is ook geldig voor alle leden van jouw gezin. De pas is niet inwisselbaar tegen contant geld. VMHC Spitsbergen ontvangt aan het einde van het seizoen 5% van het totaalbedrag dat door alle clubleden gedurende het hockeyseizoen bij jouw Auping Plaza in Ede is besteed. Dit gebeurt, uiteraard in goed overleg met VMHC Spitsbergen, in de vorm van sponsormaterialen waar behoefte aan is.

**NB dit is onder voorbehoud van wijzigingen.

AupingPlaza Ede Maanderweg 2 6711 ND Ede 0318-890274

 21-3-2018
Nieuwe hockeyvisie: "Leer beter verdedigen!"
 
Een nieuwe Hockeyvisie staat online. Dit keer vertelt Michiel van der Struijk, oud-keeper en coach, je over verdedigende principes. Michiel ziet in de praktijk dat bij veel jonge spelers de essentie én juiste technieken van het verdedigen ondermaats en onderbelicht zijn. Maar wat is het belangrijkste verdedigende principe en wat voor oefeningen en spelvormen doe je op het trainingsveld? Je leest het hier.

Hockeyvisie is bedoeld voor iedereen die als opleider, trainer en/of coach actief is in de hockeysport binnen tophockey, breedtehockey, Jongste Jeugd en/of technisch management. In ieder artikel worden visies gedeeld, kanttekeningen geplaatst, nieuwe ontwikkelingen gemeld en wetenschappelijke onderbouwing aangeboden. Hockeyvisie is een uitgave van de KNHB, is onafhankelijk en wil alle kennis die beschikbaar is op het gebied van opleiden en coachen met liefhebbers delen.