loginvolg ons: 
    Instagram
Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

14-9-2018
Oók ouders kunnen leren bij KNAP! (lezing)
 

KNAP! Leren & Meer organiseert de komende maanden verschillende gratis lezingen over hoogbegaafdheid, het puberbrein en de overstap naar de middelbare school. Interessant voor ouders van schoolgaande kinderen, want ook ouders kunnen leren bij KNAP!. We nodigen alle ouders van Spitsbergen van harte uit om naar de lezingen te komen. U kunt de lezingen gratis bijwonen, u hoeft zich alleen aan te melden via onze website.

 

 

Lezing Een succesvol jaar in de brugklas

Gaat uw kind voor het eerst naar de brugklas? Dan gaat er een hoop veranderen. Met de lezing ‘Een succesvol jaar in de brugklas’ bereiden we u en uw kind goed voor op deze grote verandering. Met o.a. theorie over het puberbrein en handige tips om een vliegende start te maken in het nieuwe schooljaar. Deze lezing wordt 26 september gegeven in Veenendaal. Meer informatie en aanmelden. 

 

Lezing Puberbrein

Een lezing voor iedereen die meer wilt weten over het puberbrein. In de lezing wordt uitleg gegeven over de ontwikkeling van het brein. Daarbij wordt ingegaan op de gevolgen hiervan voor o.a. het slaapritme, cognitie en emoties. Ook zullen allerlei praktische handvatten worden aangereikt. Deze strategieën maken het leven met een puberbrein mogelijk iets makkelijker! De lezing wordt 14 november gegeven in Veenendaal. Meer informatie en aanmelden.

 

Lezing Hoogbegaafdheid

Hoogbegaafdheid: een buitengewone eigenschap dat voor sommigen een zegen is, maar voor velen de nodige obstakels met zich meebrengt. In vijf verrassende lezingen over hoogbegaafdheid bij scholieren krijgt u meer informatie over de diverse en uiteenlopende aspecten van deze bijzondere gave. Er wordt onder andere stilgestaan bij het verschil tussen hoogbegaafde en hoog intelligentie kinderen, er wordt ingegaan op de opvoeding en de relatie tussen ouder en kind en verschillende definities en concepten van hoogbegaafdheid worden besproken. De lezingen worden op vijf KNAP! locaties gegeven. De lezing over hoogbegaafdheid en opvoeden wordt op 31 oktober in Veenendaal gegeven. U kunt meerdere lezingen bijwonen, maar de lezingen zijn ook los te bezoeken. Meer informatie en aanmelden.

 

KNAP! Leren & Meer

Suikervat 1-3 in Veenendaal.

KNAP! is gevestigd tegenover het Gemeentehuis.

 

 

1-9-2018
Auping Plaza Ede - Sponsort jouw rust én steunt VMHC Spitsbergen!
 
Auping Plaza Ede biedt jou én VMHC Spitsbergen nu een uniek voordeel. Je ontvangt met de Auping Plaza pas namelijk het hele hockeyseizoen 10% voordeel op de gehele Auping collectie bij jouw Auping Plaza in Ede. En daarmee sponsor je ook meteen jouw club, want Auping Plaza Ede doneert 5% van jouw aankoopbedrag in de kas van jouw hockeyclub. Dat is dus dubbelop scoren!

Hoe werkt de Auping hockeyvoordeel pas? De Auping hockeyvoordeel pas ontvang je en/of is in ons clubhuis verkrijgbaar, omdat je lid bent van VMHC Spitsbergen en is geldig in het hele hockeyseizoen. 

Ontvang bij Auping Plaza Ede 10% voordeel op het gehele Auping assortiment. 

Loopt er op het moment van jouw aankoop een tijdelijke Auping-actie, dan ontvang je daar bovenop nog eens 5% extra pasvoordeel**. De pas is ook geldig voor alle leden van jouw gezin. De pas is niet inwisselbaar tegen contant geld. VMHC Spitsbergen ontvangt aan het einde van het seizoen 5% van het totaalbedrag dat door alle clubleden gedurende het hockeyseizoen bij jouw Auping Plaza in Ede is besteed. Dit gebeurt, uiteraard in goed overleg met VMHC Spitsbergen, in de vorm van sponsormaterialen waar behoefte aan is.

**NB dit is onder voorbehoud van wijzigingen.

AupingPlaza Ede Maanderweg 2 6711 ND Ede 0318-890274

 22-8-2018
In de herfstvakantie organiseert Spitsbergen op 25 en 26 oktober vijfde keer een hockeykamp voor jullie.
 
Speciaal voor de F, E en D jeugd!

Wat is er nu leuker dan twee dagen lang bezig te zijn met jullie sport en veel trucjes te leren van jullie  trainers.
Hockeyvereniging Spitsbergen is trots om dit weer voor jullie te mogen  organiseren.

Wat gaan we allemaal doen? Naast een aantal technische en balvaardige oefeningen en wedstrijden zijn er ook leuke spelletjes die met hockey te maken hebben: zoals knotshockey, wie is de mol en nog vele andere leuke spelletjes en verrassingen. Vrijdag is de "Doe raar met je haar dag.

Hiernaast zij  er ook bekende hockeyers aanwezig. Powered by DITA. Dus op de foto met je helden.

Spitsbergen verzorgt uiteraard op beide dagen een lekkere lunch en de hele dag is er gratis drinken voor jullie.

Je wordt ingedeeld bij je leeftijdsgenoten. Ook kun je natuurlijk met je hele team inschrijven, of vriendjes/ vriendinnetjes opgeven, waar je bij in het groepje wil. Een introducee met hockeyachtergrond is ook welkom.

We hopen dat jullie allemaal willen deelnemen aan dit hockeykamp en dat je met veel plezier kunt terugkijken op twee mooie dagen, waarbij je veel hebt geleerd.

De kosten bedragen 45,00 euro voor leden en 50,00 euro voor niet leden inclusief twee maal een lunch, drinken en een vaantje als herinnering. Dit zal geheel ten goede komen aan de vereniging.
De kampdagen beginnen om 10.00 uur ( inloop vanaf 9.30) en duren tot 15.30 uur.

Mochten er ouders willen helpen met de lunch of een poosje achter de bar, zet dit dan bij opmerkingen bij de inschrijving.

Wij jij ook meedoen en twee leuke dagen op de vereniging meemaken?
Schrijf je dan in voor 10 oktober. Laat door je ouders onderstaande gegevens invullen en stuur deze naar op naar dit emailadres:

Naam:……………………….     Team waarin je speelt……………………..

Met wie wil je graag in het groepje
Ook willen we graag weten wie we kunnen bereiken als er iets mocht gebeuren


We vragen je ouders om de deelnamekosten over te boeken naar onderstaand rekeningnummer (Rabobank NL50RABO0309383080 VMHC Spitsbergen)o.v.v je naam en team.

Tot ziens op ons Davelaar Sport Hockeykamp
 

1-6-2018
De HockeyWerkt Hockeyschool op VMHC Spitsbergen gaat na de zomer van start!
 

Ben jij een echte hockeyfanaat en krijg je geen genoeg van hockey? Wil je alles uit jezelf halen? Of wil je simpelweg extra techniektraining? Kom dan meedoen met de HW Hockeyschool op VMHC Spitsbergen.

De HW Hockeyschool biedt extra trainingen voor gemotiveerde kinderen tussen de 6 en 15 jaar. Deze technische trainingen worden spelenderwijs aangeboden door professionele hockeytrainers waarbij plezier en beter worden centraal staan. De kinderen spelen in groepen van maximaal 10 kinderen. Hierdoor krijgen kinderen meer dan voldoende individuele aandacht van de trainers.

Wil jij meedoen? De trainingen zullen na zomerstop plaatsvinden op maandagmiddag van 16.00 uur tot 17.00 uur. Schrijf je snel in voor de Hockeyschool via deze link.

 

Met sportieve groet,


Team HockeyWerkt


 21-3-2018
Nieuwe hockeyvisie: "Leer beter verdedigen!"
 
Een nieuwe Hockeyvisie staat online. Dit keer vertelt Michiel van der Struijk, oud-keeper en coach, je over verdedigende principes. Michiel ziet in de praktijk dat bij veel jonge spelers de essentie én juiste technieken van het verdedigen ondermaats en onderbelicht zijn. Maar wat is het belangrijkste verdedigende principe en wat voor oefeningen en spelvormen doe je op het trainingsveld? Je leest het hier.

Hockeyvisie is bedoeld voor iedereen die als opleider, trainer en/of coach actief is in de hockeysport binnen tophockey, breedtehockey, Jongste Jeugd en/of technisch management. In ieder artikel worden visies gedeeld, kanttekeningen geplaatst, nieuwe ontwikkelingen gemeld en wetenschappelijke onderbouwing aangeboden. Hockeyvisie is een uitgave van de KNHB, is onafhankelijk en wil alle kennis die beschikbaar is op het gebied van opleiden en coachen met liefhebbers delen.
 
Agenda